• eyelash growth
 • Ma 2015. augusztus 29., szombat, Beatrix és Erna napja van. Holnap Rózsa napja lesz.

  HAVI HOROSZKÓP - 2013. NOVEMBER

   

  2013. novemberi horoszkópunk elárulja, hogy mit jósolnak a csillagok a munka, a pénzügyek és a magánélet területén az egyes asztrológiai jegyeknek a Skorpió havára.

  2013. decemberi horoszkóp >>>

  2013. októberi horoszkóp >>>

   

   

  SKORPIÓ (október 24 - november 22.)

  A változás váratlan erővel tör be az életébe november 1-jén. Szerencsére számíthat a barátai, munkatársai támogatására. Ezek az emberek segítenek feldolgozni, az újonnan kapott információt és beilleszteni a munkájába. A Nap a Skorpió jegyében ragyog november 21-ig, ezért a figyelem középpontjába kerül. November 3-án, 6-án és 25-én nagyobb benyomást gyakorol másokra, mint gondolná, ezeken a napokon kellene intézni a problémás ügyeit, ha szeretné sikeresen megoldani őket. Maradjon a cégnél, főnöke elégedett a munkájával és egyébként is úgy tudja befolyásolni, hogy ő ezt észre sem veszi. Ha nincs munkája most csak helyettesítést talál, de fogadja el, mert lehet, hogy véglegesítik. Pénzügyileg nagyon kedvező ez a hónap, több lesz a bevétele, mint a kiadása, sőt, még váratlan bevételekre is számíthat, ami jelentősen növeli a bankszámláját.

  A szerelmeseknek most érdemes megtartani az esküvőt, mert ez a hónap a csillagok szerint kedvező a házasságkötésre. Házasságban a sértődékenység, a régi sérelmek felemlegetése vitákhoz vezethet, és növeli a kapcsolaton belüli biztonság iránti vágyát. A partnere lesz az, aki szeretetből enged, és helyreáll a családi béke.

  A SKORPIÓ csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!


  NYILAS (november 23 - december 21.)

  Ez egy átmeneti hónap, ha befejezi a folyamatban lévő munkáit, ez felszabadítja, és elindítja a nagy vágyak megvalósítása felé. Bármi nehézsége adódik, kerülje el, hogy belesüllyedjen a sajnálkozásba, inkább koncentráljon a konstruktív lépésekre. November 12-én egy partner, egy kolléga vagy barát részéről támogatást kap azáltal, hogy elismeri a képességeit vagy azokat az eredményeket, amelyeket elért. November 19-én csapatmunkában lehetősége lesz részt venni egy projekt kidolgozásában, ahol számítanak a kreativitására, ne feledje, hogy az előre tervezés a siker záloga lehet. Novemberben sok lesz a nem tervezett kiadás, ami csökkenti a megtakarításait. Előfordulhat, hogy becsapják vagy meglopják, ajánlatos vigyáznia az értékeire!

  Szerelmi téren mozgalmas lesz a november az egyedül élő Nyilas számára, mert a meglévő laza kapcsolatát a partnere szeretné szorosabbra fűzni, ami az ön számára nem lenne még aktuális, ezért a szakítás gondolatával is foglalkozik. Házasságban, párkapcsolatban harmonikus az együttélés, a felmerülő problémákat,  a nehézségeket  közösen oldják meg, és ez megerősíti a kapcsolatukat.

  A NYILAS csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

   

  Egyéni horoszkóp és asztrológiai tanácsadás: www.asztrologusom.hu

  FRISS HÍREINKRŐL AZONNAL ÉRTESÜLHET, HA CSATLAKOZIK A FACEBOOK-ON AZ IPAROS ÚJSÁG - AKTUÁLIS CSOPORTHOZ!

   


  BAK (december 22 - január 20.)

  Szerencsés, mert számíthat mások támogatására 2013. december 23-ig, amíg a Szaturnusz bolygó a társasági kapcsolatok házában tartózkodik. Ez az időszak alkalmas arra, hogy megszilárdítsa a munkahelyi sikereit, de ehhez egy jó működő csapatra is szüksége van. November 10-én elsődleges fontosságú lesz az életében, hogy a kommunikációs hibákat kijavítsa, és a lezáratlan ügyeket befejezze. Pénzügyi helyzetét elkeserítőnek találja, mivel ebben a hónapban a bevételeinél jóval több a kiadása, és ez csökkenti a megtakarításait. Ha jogi problémája van folyamatban, nem kell aggódnia, mert ebben az évben sikeresen le tudja zárni.

  November 5-én a Vénusz a születési jegyébe lép, és sok szórakozási lehetőséggel, valamint egy édes románccal dobja fel az év végét. Ha a szerelmével úgy döntenek, hogy együtt akarják leélni az életüket és novemberben szeretnék megtartani az esküvőjüket, boldogságot és szerencsét fog hozni számukra. Házasságban boldog, kiegyensúlyozott a kapcsolata. Örömmel tölti el, hogy a párjával élhet, elhalmozza kedvességével és szeretetével, amit a párja is viszonoz, harmóniában telnek a napjaik, szeretné, ha így maradna.

  A BAK csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

  VÍZÖNTŐ (január 21 - február 20.)

  Novemberi horoszkópja komolyabb nehézségeket jelez előre a munkahelyén, mert jelentős bolygómozgások vannak a karrier házában. Előfordulhat, hogy a tevékenysége hirtelen megszakad, és más területen, akár egy új szakmában kell kipróbálnia magát. Ne kapkodja el a karrierjével kapcsolatos döntéseit, mert a gyors megoldás nem biztos, hogy hosszú távon is a legjobb. Képessége alkalmassá teszi arra, hogy felmérje mások igényeit és lehetőségeit, hogy eladja az ötleteit, és meggyőzze őket arról, hogy érdemes követniük és egy közös vállalkozást létrehozniuk. A pénzügyi helyzete jól alakul, több lesz a bevétele, mint a kiadása, mert olyan plusz munkát is kap, amit jól megfizetnek.

  Munkával kapcsolatban ismeri meg az új szerelmét, és úgy érzi, hogy az együtt töltött idő egyre jobban elmélyíti a kapcsolatukat. Házasságban ahol kis gyermek van, sok örömet okoz a fejlődése, ahol nagyobb a gyermek ott pedig, a tanulással kapcsolatos sikerekre lehetnek büszkék a szülők. Ha kényelmesebbé teszi környezetét és több időt tölt otthonában a szeretteivel, érzelmileg és fizikailag is feltöltődik. Ha titkos szerelmi kapcsolata van, legyen nagyon óvatos, mert lebukhat, és végzetes következményei lehetnek.

  A VÍZÖNTŐ csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!


  HALAK ( február 21 - március 20.)

  A szakmai életében ajánlatos óvatosan haladnia előre, mert a hivatás házában változások lesznek, és ezek át fogják alakítani a hosszú távú terveit. Ha várakozásai nem teljesülnek, keressen magának más foglalkozást. Hajlamos lesz nagyobb problémák felett is szemet hunyni, és halogatni a karrierje átgondolását, mivel nehezen dönt a változtatásról. Ha azonban nyitott a szokatlan dolgokra, váratlan állásajánlatot kaphat. Mivel az Uránusz bolygó a pénzügyek házában tartózkodik, nehéz lesz elegendő pénzhez jutnia az idén. November 1-én az Uránusz-kvadrát-Plútó fényszög rávilágít az ingatag pénzügyi helyzetére, és egyben változást is jelez ezen a területen. November 10-én a Nap a Nyilasba, a karrier házába lép, és bátorítja ambíciói megvalósításában.

  November 7-én együttérző, kedves és sármos lesz, és ezzel még jobban meghódítja a szerelmét, ez a nap alkalmas arra, hogy megtervezzék a közös jövőt, és az esküvő időpontját. Házasságban is a kölcsönös szeretet, és a harmónia jellemzi ezt a hónapot. Mindenkinek feltűnik, hogy milyen boldog, vonzza az embereket a pozitív kisugárzása, szeretnek a társaságában lenni.

  A HALAK csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!


  Egyéni horoszkóp és asztrológiai tanácsadás: www.asztrologusom.hu

  FRISS HÍREINKRŐL AZONNAL ÉRTESÜLHET, HA CSATLAKOZIK A FACEBOOK-ON AZ IPAROS ÚJSÁG - AKTUÁLIS CSOPORTHOZ!

   


  KOS (március 21 - április 20.)

  A vállalt feladatait szorgalmasan teljesíti. November 14-15-én a munkahelyén bosszúság érheti, valaki megsértődhet. Ha hajlandó rugalmasan állni a dolgokhoz, és ennek megfelelően kezelni az embereket, helyzeteket, sok ember elismerésére számíthat. Előfordulhat, hogy olyan méltatlanok a munkahelyi körülmények, hogy arra kényszerítik, hogy új munkahelyet keressen magának. A vezetői képességei lehetővé teszik az ön számára, hogy vállalkozóként érjen el sikereket, érdemes belevágnia, még akkor is, ha ehhez tőkét és társat is kell találnia. Ha eddig nem volt munkája, most biztosan tud megfelelőt találni, ahol értékelik a szakmai felkészültségét. Anyagi helyzete változó, mivel több a kiadása, ezért a megtakarítása csökken.

  Új szerelmi kapcsolatba bonyolódik, bizonytalan azonban az érzéseiben, úgy dönt, vár még az elköteleződéssel, amíg jobban megismeri a partnerét. Mély változások forronganak a felszín alatt, bármikor kirobbanhatnak és megváltoztathatják a házasságát, partnerkapcsolatát. El kell döntenie, hogy harcol, hogy megőrizzen egy kapcsolatot, vagy felismeri, hogy soha nem fogja megkapni azt, amit e kapcsolattól vár. Jobb, ha saját maga dönt, mintha más döntését kell elfogadnia.

  A KOS csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

  BIKA (április 21 - május 20.)

  Novemberben jól bírja a stresszt, a fáradtság legkisebb jelei sem mutatkoznak, gyorsan és ügyesen intézi a feladatait, sőt, még mások problémájának meghallgatására is marad ideje, és ha kell tettekkel is segíti társait. November 19-23. és 27-30. között barátságos fényszögek növelik az önbizalmát, segítségükkel kitart a pozitív tevékenységek mellett. Ha nincs munkája, most baráti segítséggel olyat találhat, amilyenre régóta vágyott. Ha külföldön akar dolgozni, most lehetősége lesz egy jó állást találni. Anyagi helyzete javulóban, a sors segítségére siet, bevételei folyamatosan növekednek és ezzel pénzügyi helyzete pozitív irányba fordul.

  Társaságban találkozik a Bika egy elbűvölő személlyel, úgy érzi megtalálta a másik felét, érte képes még az elköteleződésre is, de ajánlatos előtte jobban megismernie. Vigyázzon, mit kíván a szerelemben, mert bármire vágyik, a sors teljesíti november 27-28-án. Az őszi hónapokban kötött házasságokra a sors áldását adja, boldogságot hoznak. Házasságban, párkapcsolatban a napok békében, csendes boldogságban telnek. Családi, baráti összejövetelek színesítik a hétköznapjaikat.

  A BIKA csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

  IKREK (május 21 - június 21.)

  Ez a hónap azzal fog telni, hogy hatékonyabb napirendet alakítson ki, és hogy a félbehagyott dolgait befejezze. Most képes pontosan fogalmazni és meggyőzően előadni egy fontos tervet, aminek a megvalósítására már régóta vágyott.  November 8-án megfelelő alkalmat talál, hogy egy kollégával vagy baráttal kibéküljön. Kreativitása nem ismer határokat, sokat dolgozik, anélkül, hogy elfáradna. Ha nincs munkája, most csak alkalmi munkát fog találni, a jövő hónapban viszont már lesz állandó munkája. A pénzügyei remekül alakulnak, több a bevétele, mint a kiadása, sőt, plusz munkákból is jelentős jövedelemre tehet szert, a sors is a segítségére siet, így jelentősen tudja növelni a megtakarításait.

  Ha Ön „mingli” – ami azt jelenti, hogy együtt jár valakivel, sőt valójában együtt is élnek, de mégis külön lakásban laknak –, elérkezettnek látja az időt, hogy feladja ezt az életmódot, és a házasságkötés után egy közösen kialakított otthonban éljenek együtt. Házasságban, párkapcsolatban nyugalmas időszakot élnek meg. A sok családi program, a közös élmények összekötik a párjával. Nehézséget mindannyiuk számára a család egyik tagjának a megbetegedése és ápolása jelenthet.

  Az IKREK csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

  RÁK (június 22 - július 22.)

  A munkájában módszeresen halad a céljai felé, de ez behatárolja a lehetőségeit, hacsak nem hajlandó felülvizsgálni a terveit és módosítani rajtuk. November 1-3 között sikerül megoldást találni egy komoly kihívásra, sikeres lesz ugyan, de ez felerősíti a munkatársaiban az irigységet. Ha nem okoz örömet és elégedettséget a jelenlegi munkája, most érdemes változtatnia, mert a sors november 21-én nagyon jó lehetőségekkel segíti. Ha vállalkozásba kezd bármilyen területen, garantált a siker, vonzza a pénzt és a jó üzleti lehetőségeket. Ha nincs állása, most kedvére valót fog találni. Anyagi helyzete jól alakul, befektetéseiből jelentős jövedelemre számíthat.

  A Rák életében a 2013. novemberi horoszkóp sorsfordulatot ígér, kinek a hivatásában, kinek a magánéletében. Jelenlegi párjával nagyon boldog, meghitt a kapcsolatuk, tőle megkapja azt a figyelmet és odaadást, amire mindig is vágyott. A szerelem komolyra fordulhat november 5-én, adja önmagát, vállalja fel az érzéseit, engedje, hogy szeressék. Házasságban, párkapcsolatban sikerül lezárni a régi sérelmeket, megbocsájtja párja hűtlenségét és visszafogadja, mert még mindig nagyon szereti.

  A RÁK csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

  OROSZLÁN (július 23 - augusztus 23.)

  November 1-jén az Uránusz-kvadrát-Plútó fényszög hirtelen kialakuló változásokat hozhat, ez lehet a cég átszervezése, új munkaterület, de állásvesztés is előfordulhat.  Ajánlatos figyelnie munkájában a legapróbb részletekre is, mert ha hibázik, annak komoly következményei lesznek. Törekedjen arra, hogy új tudásra és szakértelemre tegyen szert, mert csak ezzel tudja egyengetni a karrierjét. Ha nincs munkája, a hónap vége felé találhat, bár nem a végzettségének megfelelő lesz, de vállalja el, mert ennél a cégnél később lehetősége lesz az előrelépésre. Pénzügyei szerencsésen alakulnak, több lesz a bevétele, mint a kiadása, baráti segítséggel olyan plusz munkát tud vállalni, amit jól megfizetnek.

  Szerelmével olyan tökéletesen azonos érzelmi hullámhosszon vannak, hogy úgy érzi, elérkezett az ideje annak, hogy összeköltözzenek. Házasságban, párkapcsolatban konfliktusokkal teli ez a hónap, de ha megpróbálja több empátiával kezelni a problémákat, hamarabb helyreállhat a családi béke. Szervezzen közös családi programokat a gyermekekkel, unokákkal, meglátja, ezzel mindenkinek örömet fog okozni. A család bővülése várható esküvő, gyermek vagy unoka érkezése által.

  Az OROSZLÁN csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

  Egyéni horoszkóp és asztrológiai tanácsadás: www.asztrologusom.hu

  FRISS HÍREINKRŐL AZONNAL ÉRTESÜLHET, HA CSATLAKOZIK A FACEBOOK-ON AZ IPAROS ÚJSÁG - AKTUÁLIS CSOPORTHOZ!

   

  SZŰZ (augusztus 24 - szeptember 23.)

  Novemberben néhány változás meglepetésként éri a munkájában, új terveket kell készítenie, hogy sikeresen befejezhető legyen a projekt. Ha belekezd egy nehéz probléma megtárgyalásába, megszabadulhat az ellenséges hangulattól, és szabad utat kap az elkövetkező hetekben. November 10-én kreativitása és energiája lehetővé teszi, hogy sikeresen befejezhesse a folyamatban lévő feladatait. Főnöke megelégedésére pontosan, gyorsan és az apró részletekre is ügyelve, sikeresen végzi a munkáját, amiért erkölcsi és anyagi elismerésben részesül. Vállalkozás beindítására nem alkalmas ez az időszak, de a meglévő átalakítására, vagy a szolgáltatás bővítésére igen. Anyagi helyzetében a bevételek és kiadások egyensúlyban vannak, így ebben a hónapban jelentős változásra nem kell számítania.

  Az egyedülálló Szűz életében váratlanul betoppan egy régi szerelme, akivel már több éve szakított. A szakítás óta sokat gondolt rá, de nem akart kezdeményezni, most viszont újra fellángoltak az érzelmei, és nagy örömet okozott az egymásra találás. Házasságban, párkapcsolatban a szeretet és a gyengédség, az egymásra figyelés jellemzi ezt a hónapot.

  A SZŰZ csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

  MÉRLEG (szeptember 24 - október 23.)

  Novemberi horoszkópjában az 1-jei Uránusz-Plútó fényszög nagyobb teljesítményekre ösztönzi a munkájában, tudja, hogy türelemmel és a kitartással komoly sikereket érhet el, ami segítheti céljai elérésében. Üzleti ügyekben legyen türelmes, és mindig próbálja meg a legtöbbet kapni a befektetett időért és erőfeszítésért cserébe. Ha nincs állása, most baráti segítséggel vállalkozásba kezdhet. Új területeken kell bizonyos ismereteket elsajátítania és tőkére is szüksége lesz, de sikerül elindulnia, a többi pedig már a szorgalmától és a kitartásától függ. Pénzügyi helyzete jó, befektetései jól kamatoznak, váratlan bevételekre is számíthat.

  Furcsán alakulnak a kapcsolatai, a hangulatait szélsőségek jellemzik, észre sem veszi, hogy egy közelében lévő személy szeretne önnel közelebbről megismerkedni. A sors azonban lehetőséget teremt az ismerkedésre, és kellemesen csalódik, mert ez a vonzó személy elvarázsolja. Házasságban, párkapcsolatban sok a feszültség, sok a veszekedés, ha nem változtatnak a helyzeten, válás lesz a vége. Ha külső szerelmi kapcsolata van, legyen nagyon óvatos, mert nagy a lebukás veszélye!

  A MÉRLEG csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

  G.J. asztrológus

   

  FRISS HÍREINKRŐL AZONNAL ÉRTESÜLHET, HA CSATLAKOZIK A FACEBOOK-ON AZ IPAROS ÚJSÁG - AKTUÁLIS CSOPORTHOZ!

   

  Egyéni horoszkóp és asztrológiai tanácsadás: www.asztrologusom.hu

   

   

   

   

   

   

   

  Asztrológus, Horoszkóp készítés, Tanácsadás

   

 • написание пресс-релиза
 • статьи для сайта
 • написание статей
 • новости для сайта
 • написание коммерческого предложения
 • продающий текст
 • копирайтинг
 • копирайтер
 • копирайтеры
 • SEO копирайтинг
 • рерайтинг
 • рекламные кампании в интернете
 • обслуживание сайта
 • биржи статей