• eyelash growth serum
 • Ma 2020. július 06., hétfő, Csaba napja van. Holnap Apollónia napja lesz.

  HAVI HOROSZKÓP MINDEN JEGYNEK - 2017. ÁPRILIS

   

  Mit jósolnak a csillagok áprilisra? Horoszkópunkból kiderül! Munka- és pénzhoroszkóp, magánéleti asztrológiai előrejelzés a Kos havára.

   

   

   


  KOS (március 21 - április 20.)

  A jegyében tartózkodó bolygók plusz energiával látják el, ami felpezsdíti az életét, lelkesedése segít megbirkózni a felmerülő akadályokkal. Jó a hangulata, újat, maradandót szeretne alkotni, bármibe kezd, nagyszerűen fog sikerülni, akár munkáról vagy új hobbiról legyen is szó. Használja ki ezt a kedvező időszakot akár fiatal, akár idősebb, mert kevés hasonló helyzettel találkozik az életben.  A munkahelyén nem mindenki örül a sikerének, ne törődjön vele, arra koncentráljon, hogy vállalt feladatát teljesítse, és ezzel biztosítsa az előbbre jutásának a lehetőségét. A kreativitása a csúcson van, most már csak meg kell valósítani az ötleteit. Vállalkozás indítására is kedvező az időszak, új területen is kipróbálhatja magát.  A pénzügyi helyzete jól alakul, baráti, rokoni segítséggel jó üzleti lehetőségekhez jut, amiből jelentős bevételre számíthat.

  A tavasz a kedvenc évszaka, friss hódításokra vágyik, vonzerejével bárkit meghódíthat, most talán megtalálja a párját, aki hasonló ízlésvilágú és értékrendű, mint Ön. Házasságban, párkapcsolatban a harmóniát csak kisebb vitás helyzetek zavarják meg, de ezeket könnyen lezárja.

  A KOS csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

   


  Egyéni horoszkóp és asztrológiai tanácsadás: www.asztrologusom.hu

  FRISS HÍREINKRŐL AZONNAL ÉRTESÜLHET, HA KEDVELI AZ IPAROS ÚJSÁGOT A FACEBOOK-ON!

   

  BIKA (április 21 - május 20.)

  Ebben a hónapban hullámzó a hangulata, nagyon fontos, ha vitás helyzet alakul ki, képes legyen megőrizni az önuralmát és csak racionális érvekkel próbálja meg maga mellé állítani a kollégáit és a feletteseit. Az igazságtalanság mindig felháborítja, nehezen állja meg szó nélkül, de érveléssel tud csak sikeres lenni, ha szükséges, képes háttérből is mozgatni az eseményeket.  A Mars bolygó még a jegyében jár, a Nap is rövidesen érkezik, így alkalmas az idő kiváló ötletek megvalósításához. Az is fontos, hogy a terveiről egyértelmű és részletes információt kell adnia, mert a megvalósításukhoz fontos, hogy ne legyen félreérthető. Az anyagi helyzete változó, váratlan kiadások borzolják a kedélyét, de ezek csak átmeneti zavart okoznak.

  A szerelmi élete változatos lesz, sok érzelem és feszültség jellemzi. Párjában az igazi értékeket keresi, ha nem találja meg, befejezi a kapcsolatot és tovább keresi az igazit. Házasságban nagyon jó és érzelmes hangulat uralkodik, boldogan tervezgetik a jövőt, még a célok megvalósításában is nagy az egyetértés. A rokonságon belül felmerülnek problémák, de ne akarja megoldani, hagyja inkább, hogy az érintettek tisztázzák egymással a kialakult helyzetet.

   

  A BIKA csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

   

  IKREK (május 21 - június 21.)

  A munkájában nehéz feladatokat kell megoldania, de a problémamegoldó képessége a csúcson van, ezért sikerülni fog. A kollégái nem irigykednek, hanem elismerik a kiváló képességeit, ami Önnek nagy örömet okoz. Jó alkalom kínálkozik most arra, hogy a kezébe vegye az aktuális munkában az irányítást, most hallgatnak Önre. Vállalkozóként egy ismeretség, olyan támogatót hoz az életébe, aki kapcsolatrendszerével, átalakítja az üzleti tevékenységét vagy megváltoztatja profilját, ami által jelentős sikereket érhet el. Az anyagi helyzete jó, pénzügyi megbeszélésekre alkalmas ez az időszak, remekül tárgyal, és jól tudja képviselni az érdekeit. A felesleges kiadásoktól óvakodjon, mivel peres ügy miatt, váratlan kiadása lehet.

  Szerelmi ügyekben hallgasson a megérzéseire, ha a mostani kapcsolatában nem boldog, változtasson rajta, a tavasz az Ön évszaka, ilyenkor a vonzereje megerősödik és be tudja vonzani az életébe azt a személyt, aki a legjobban megfelel a vágyainak. Házasságban, párkapcsolatban vitákkal kezdődik a hónap, hallgassa meg a párja véleményét és álláspontját, ne utasítsa el rögtön az érveit, legalább gondolkozzon el rajtuk, fogadja el, hogy másnak is lehetnek jó ötletei.

   

  Az IKREK csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

  RÁK (június 22 - július 22.)

  A hivatásában olyan energiával veti bele magát a feladatok megoldásába, amivel kivívja környezete csodálatát, természetesen nem mindenkiét, mert az irigyeinek a száma is folyamatosan nő. Ez a hónap arról szól, hogy győzze le a felmerülő akadályokat, bízzon önmagában, de a környezetében egy barátja is sokat fog tenni azért, hogy Ön sikerrel tudja végezni a munkáját. Az anyagi helyzete nagyon jól alakul, vállalkozóként az üzleti élete fellendül, jelentős bevételekkel tudja gyarapítani a bankbetétjét. Ingatlanvásárlásra, eladásra kedvező az időszak. Ha Ön szülő, akkor a gyermeke vagy gyermekei miatt nagyobb kiadásra számíthat.

  Egyedülállóként lehetősége lesz arra, hogy a társasági és a munkahelyi ismeretségek révén megtalálja azt a személyt, aki képes megérteni az Ön bonyolult lelki életét és megérti, elfogadja az Ön hangulatingadozásait. A családi életében az okoz gondot, hogy a szokottnál is érzékenyebb, fontos hogy türelemmel és empátiával kezelje a felmerülő problémákat. Újra felbukkanhatnak régi sérelmek, ne hagyja, hogy elrontsa a kapcsolatát, dolgozza fel a múltját és tegyen pontot a végére.

   

  A RÁK csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

  Egyéni horoszkóp és asztrológiai tanácsadás: www.asztrologusom.hu

  FRISS HÍREINKRŐL AZONNAL ÉRTESÜLHET, HA KEDVELI AZ IPAROS ÚJSÁGOT A FACEBOOK-ON!

   

  OROSZLÁN (július 23 - augusztus 23.)

  A Nap hatása erőteljesen érezhető minden tevékenységében, mondhatnánk úgyis, hogy ez az Ön éve. Új célokat tűz ki maga elé, amit mindenáron teljesíteni akar. Előfordulhat, hogy nem várt nehézségekkel kell szembenéznie, de ne hagyja, hogy ez elbizonytalanítsa, mert csak akkor tud jól teljesíteni, ha az önbizalma töretlen. Amennyiben vállalkozása van, érdemes felülvizsgálnia a szerződéseit, mert azok segítségével tudja igazán meghatározni a továbblépés lehetőségeit. Ha szakmai továbbképzésen vesz részt vagy bármilyen tanulmányokat folytat, tapasztalni fogja, hogy rendkívül gyorsan meglátja az összefüggéseket, és rögzíteni is tudja az elhangzottakat. Ha úgy dönt, hogy új területen szeretné kipróbálni magát, vagy új szakmában akar dolgozni, erre is kedvező ez az időszak. Az anyagi helyzete jól alakul, a befektetéseinél kérje szakember segítségét.

  Meglévő szerelmi kapcsolata kedvezően alakul, úgy érzi, hogy szinte mindenben egyetértenek, a jövőképük is hasonló, elérkezettnek látja az időt arra, hogy hivatalosan is összekössék az életüket. Házasságban a családi harmóniát egy rokon problémája felborítja, kezelje az ügyet toleranciával, és ne engedje, hogy ez befolyásolja az életüket.

  Az OROSZLÁN csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

  SZŰZ (augusztus 24 - szeptember 23.)

  A hónap elején a munkahelyén történő változások miatt úgy érzi, igazságtalanság történt Önnel, a hivatásában új területen más feladatokat kell ellátnia. Túlérzékeny, most sokkal nehezebben él meg minden változást, a kritika megsebzi és az önbizalmát is csökkenti. Szerencsére az első sokkhatás után, megismerve a részleteket rájön, hogy elég erős ahhoz, hogy elvégezze a feladatát.  A felettese ismerteti azokat a lehetőségeket, amelyek által az új területen a szakmai tudása révén, biztosított az előbbre jutása és ez anyagi előnyökkel is jár. Az anyagi helyzete hullámzó, takarékoskodjon, nincs lehetősége most költekezésre. Amennyiben pénzügyi területen kiváló üzleti ajánlattal vagy befektetési lehetőséggel keresik meg, tájékozódjon, mielőtt dönt, jelentős anyagi vesztesség érheti.

  Szerelmi életében egy régi ismerős felbukkanása okoz kellemes meglepetést, maga sem érti, hogy miért, de szinte lázba hozza a találkozás. Tudja ugyan, hogy a múltban nem véletlenül szakított vele, de sajnos el kell ismernie, hogy sármja még ma is hat Önre. Gondolja át, hogy a meglévő párkapcsolatát érdemes-e megszakítani, egy bizonytalannak tűnőért? Házasságban békés nyugodt a hangulat, némi feszültség párja rokonsága miatt alakulhat ki, de ezt is megoldják.

  A SZŰZ csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

  MÉRLEG (szeptember 24 - október 23.)

  Az Ön jegyével szemben (Kos) több bolygó halad, ami erőt, energiát is ad, de előfordulhat, hogy nem tudja ezeket megfelelő mederbe terelni. A munkájában változások várhatók, de mivel Ön tisztába van azzal, hogy az élet is folyamatosan változik, rugalmasan fogadja ezeket, sőt még arra is képes, hogy a nem megfelelő fordulatokból kihozza a legtöbbet. Aktivitásával olyan feladatokra is vállalkozik, amiről úgy gondolta, hogy nem képes rá, de most sikeresen elvégzi. A munkán belül kialakulhatnak kisebb nehézségek, amelyek nem jelentősek, de jobb ha megoldja, mert később komoly problémák forrása lehet. Felettesei nagyon elégedettek a munkájával, amiért erkölcsi és anyagi elismerésben részesítik. Az anyagi helyzete nagyon jól alakul, plusz bevételekre számíthat. Utazásnál, közlekedésnél, de még az otthonában is legyen óvatos, balesetveszélyes időszaka van.

  Sokat remél az új szerelmi kapcsolatától, de sajnos nem minden alakul az elképzelései szerint, ne adja fel, az is lehetséges, hogy több idő kell ahhoz, hogy kialakuljon Önök között a harmónia. A barátságból kialakuló szerelmek, nagyon tartósnak bizonyulnak és megalapozhatja a házasságot.

  A MÉRLEG csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

  Egyéni horoszkóp és asztrológiai tanácsadás: www.asztrologusom.hu

  FRISS HÍREINKRŐL AZONNAL ÉRTESÜLHET, HA KEDVELI AZ IPAROS ÚJSÁGOT A FACEBOOK-ON!

   

  SKORPIÓ (október 24 - november 22.)

  A tavasz sok energiával tölti fel, így hajlamos arra, hogy több feladatot vállaljon, mint amit kellene.

  Ebben az évben nagyon fontos az Ön számára az egzisztenciájának a megalapozása. Minden esélye megvan arra, hogy változás következzen be a hivatásában, ez lehet új munkahely, de lehet a mostani helyén, csak más területen, ahol új kihívásokkal kell megbirkóznia. A hivatás területén életének egyik legsikeresebb éve lesz a 2017. Áprilisban fellendül az anyagi helyzete, olyan plusz bevételek vagy örökség által, amire nem számított. Érdemes jól kamatozó hosszú távú befektetésekben gondolkoznia, mert később hoz ugyan hasznot, de jelentős anyagi előnyökkel jár.

  Szerelmi életében találkozhat egy olyan személlyel, aki elbűvöli ugyan, de mivel kapcsolatuk sok feszültséggel jár, ez kétségessé teszi a kapcsolat tartósságát. Házasságban azt tapasztalja, hogy már nem működik olyan jól mint régen. Gondolja át, hogy mi az amit a párjától elvár, és mi az amit Ön nyújtani tud. Vajon tudnak-e egymás által fejlődni, vagy csupán a megszokás tartja össze a kapcsolatot? Ha szembenéznek a tényekkel és megbeszélik, minden sokkal könnyebb lesz.

  A SKORPIÓ csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

  NYILAS (november 23 - december 21.)

  Élénk, energikus feltámad Önben a versenyszellem, úgy érzi nincs lehetetlen, mindent tervét képes megvalósítani. Másokra is hat az energiája, most megmutathatja, hogy csapatban is tud dolgozni, ha akar. Kollégáival jó a kapcsolata, ami annak is köszönhető, hogy a közös munka kiváló eredményt hozott. Vállalkozóként azt fogja tapasztalni, hogy a körültekintő munka, kiváló eredményeket hoz. Olyan üzletkötésekre kerülhet sor, amire legmerészebb álmaiban sem gondolt, ennek következtében a bevételei is jelentősen növekednek. Gondolatai folyamatosan a munka körül forognak, az újabb és újabb ötletek megvalósításán dolgozik, ami következetességet igényel, fárasztónak tartja ugyan, de vállalja, mert tudja, hogy csak így érheti el a célját. Az anyagi helyzete kedvezően alakul.

  Az érzelmi hangulata változékony, ez kihat a szerelmi kapcsolatára. Nehezen tud megnyílni mások számára, mert fél az újabb csalódástól. Bizonytalanságát az is erősíti, hogy olyan dolgokat tud meg a párjáról, amiről eddig nem beszélt. Az érzelmei változatlanok, szereti őt, de időre van szüksége, hogy eldöntse, hogy akarja-e folytatni a kapcsolatot vagy jobb, ha befejezi.

  A NYILAS csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

  BAK (december 22 - január 20.)

  Az aktivitásért felelős Mars bolygó hatalmas energiát sugároz Ön felé, ha képes kihasználni ezt a lehetőséget, akkor a legjobb teljesítményt fogja nyújtani a hivatásában. Nagyon fontos az Ön számára a siker, az elismerés, de arra mindenképpen ügyeljen, hogy ezzel ne sértse a felettese vagy mások érdekeit. Amennyiben változtatni akar, vagy más területen akar dolgozni, baráti segítséggel olyan munkát fog találni, amely anyagilag is nagyon kedvező lesz. Pénzügyei jól alakulnak, többletbevételekre is számíthat, alkalmi munkából, ingatlan értékesítésből vagy örökségből.

  Egyedülállóként a tavasz meghozza az életkedvét, hódításra, szerelemre vágyik. Egy érdekes találkozás folytatásaként rátalálhat a szerelemre, csak Önnön múlik, hogy lesz-e belőle tartós kapcsolat. Házasságban harmonikus a hangulat, nagy meglepetést okozhat a párjának, ha olyan programot vagy utazást szervez, amire ő már régóta vágyakozott. A közös élmények romantikája megerősíti köteléküket, most jobban képes kifejezni az érzéseit, sőt még azt is éreztetni tudja a párjával, hogy nagyon fontos az Ön számára.

  A BAK csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

  VÍZÖNTŐ (január 21 - február 20.)

  A hangulata hullámzó, de szerencsére képes a pozitív gondolkodásra és a váratlan helyzetek, változások kevésbé viselik meg, mint máskor. Amennyiben változtatni akar, és más területen szeretne dolgozni, csak protekcióval sikerül elhelyezkednie. Nagyon fontos az is, hogy minden feltételről tájékozódjon és ellenőrizze le a céget, mielőtt aláírja a szerződést. Amennyiben szakmai képzésben vesz részt vagy tanulmányokat folytat, kiválóan fog teljesíteni. Ebben a hónapban a pénzügyei jól alakulnak, sok kiadása van ugyan, de a bevételei is növekednek. Érdemes most befektetni, mert kiváló lehetőségeket ajánlanak, ami hosszú távon kedvező kamatozású.

  Találkozhat valakivel, aki különleges személyiségével meghódítja, nem biztos, hogy ő az, akire várt, de mindenképpen érdemes közelebbről is megismernie, és csak utána döntsön a folytatásról. Házasságban, partnerkapcsolatban békés a hangulat, bár időnként bizonytalanság gyötri, mivel féltékeny, ha kétségei vannak, a legjobb, ha megbeszéli a párjával, elképzelhető, hogy csak a belső bizonytalansága miatt kételkedik a hűségében.

  A VÍZÖNTŐ csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

   

  HALAK ( február 21 - március 20.)

  A munkahelyén új feladatokat kap, ami komoly kihívást jelent az Ön számára. Nem keseredik el a kezdeti nehézségek miatt, hanem minden erejével igyekszik határidőre elvégezni a munkát. A hosszú távú célokat most alapozhatja meg, ami a segíti az előbbre jutásban. Kollégái közül egyesek pletykákat terjesztenek, kibeszélnek másokat. Magáról és a problémáiról, csak annyit mondjon el, amiről nem bánja, ha beszédtéma lesz. Ugyanakkor az is fontos, hogy Ön se beszéljen azokról a témákról, amelyek bizalmas beszélgetésen jutottak a tudomásra. A munkahelyén a feszültségek még nem oldódtak fel, ne akarjon békéltetőként fellépni, hagyja, hogy az érdekeltek maguk oldják meg a problémáikat. Az anyagi helyzete stabilizálódik, bevételei növekednek, ami megnyugvással tölti el, mivel az érzelmi biztonsága nagyban függ az anyagi biztonságától.

  A most kialakuló szerelmi kapcsolata mély érzelmeket vált ki Önből, szinte meseszerűen alakul a párjával minden.  Úgy érzi megtalálta a lelki társát, minden vágya az, hogy vele élhesse le az életét.

  Házasságban, párkapcsolatban, ha voltak is feszültségek, jól tudták kezelni és békés a hangulat.

  A HALAK csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

  G.J. asztrológus

  Egyéni horoszkóp és asztrológiai tanácsadás: www.asztrologusom.hu

  FRISS HÍREINKRŐL AZONNAL ÉRTESÜLHET, HA KEDVELI AZ IPAROS ÚJSÁGOT A FACEBOOK-ON!

   

   

 • написание пресс-релиза
 • статьи для сайта
 • написание статей
 • новости для сайта
 • написание коммерческого предложения
 • продающий текст
 • копирайтинг
 • копирайтер
 • копирайтеры
 • SEO копирайтинг
 • рерайтинг
 • рекламные кампании в интернете
 • обслуживание сайта
 • биржи статей