• eyelash growth serum
 • Ma 2020. június 01., hétfő, Tünde napja van. Holnap Kármen és Anita napja lesz.

  HAVI HOROSZKÓP MINDEN JEGYNEK - 2017. MÁJUS

   

  Májusi horoszkópunk elárulja, hogy mit jósolnak a csillagok a munka, a pénzügyek és a magánélet területén az egyes asztrológiai jegyeknek a Bika havára.

   

   

  BIKA (április 21 - május 20.)

  A tavasz felgyorsítja az eseményeket a munkahelyén, aminek azonban nem örül, hiszen köztudott, hogy nem kedveli a változásokat, sőt nagyon nehezen viseli el. Túl sok munka, új kollégák és friss élmények jellemzik ezt a hónapot. A sikeres munka elismerése, és a pozitív visszajelzések azonban már lelkesedéssel töltik el, még a kockázatvállaló kedve is megnő, de nem szabad túlzásokba esni. Ha külföldi munkavállalásra kap lehetőséget, minden feltételt alaposan meg kell vizsgálnia, mielőtt dönt, mert kellemetlen meglepetések érhetik. Ez az időszak nem kedvező a változtatásra, még akkor is várnia kell, ha nem érzi jól magát a munkahelyén, mert most nem fog megfelelő munkát találni. A pénzügyi helyzete javulóban, több a bevétele, mint a kiadása, és ez jó hatással van a hangulatára. Ez nem jelenti azonban azt, hogy bátran költekezhet, legyen óvatos, ne kockáztasson.

  Házasságban feszült a viszony, kevés időt töltenek együtt, mivel párja túl sokat dolgozik. Úgy érzi mintha kihűltek volna az érzelmek, és ez aggodalommal tölti el. Ha meg akarja őrizni a kapcsolatát, akkor meg kell beszélniük, hogy csak a munka köti le a párját, vagy más probléma is van.

  A BIKA csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

   


  Egyéni horoszkóp és asztrológiai tanácsadás: www.asztrologusom.hu

  FRISS HÍREINKRŐL AZONNAL ÉRTESÜLHET, HA KEDVELI AZ IPAROS ÚJSÁGOT A FACEBOOK-ON!

   

   

  IKREK (május 21 - június 21.)

  A Mars bolygó belépett az Ön jegyébe, kedvező hatására az aktivitása megnő, fizikai erőfeszítésre készteti, energia szintje megemelkedik. A munkahelyén viták miatt feszült a légkör, Ön ugyan nem avatkozik a bele, de elkedvetleníti ez a helyzet. Mozgékonyságát jól használhatja a munkában vagy a sportban. A hónap közepe alkalmas üzletkötésekre, pénzügyi tranzakciók bonyolítására, most kockázatvállalóbb lesz, ez azonban nem fog problémát okozni. A munkával kapcsolatos terveiről senkinek, még a kollégáinak se beszéljen, mert előfordulhat, hogy más fogja azokat megvalósítani. A környezetében sok az irigye, csak a lehetőségre várnak, hogy árthassanak Önnek. Az anyagi helyzete a Vénusz fényszöge miatt kedvező, nagyobb bevételre is számíthat, de mivel a vásárlási kedve is nő, a pénzügyi helyzetére a változékonyság lesz a jellemző. Családi kiadásokra számíthat gyermeke vagy párja rokonsága miatt.

  Egyedülállóként – ha előveszi hódító énjét – sikerülni fog megtalálni azt a személyt akivel tökéletesen kiegészítik egymást. A házasságában nagyon harmonikus a hangulat, párja elkényezteti, úgy érzi, hogy a május valóban a szerelem hónapja.

  Az IKREK csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

  RÁK (június 22 - július 22.)

  Májusban sok munkája lesz, olyan feladatokat kap, ami aprólékos, nagy odafigyelést igényel, és a kreativitására is szükség lesz, ha jó eredményt akar elérni. Felettese nagyra értékeli a teljesítményét, és ezzel megalapozza az előbbre jutását. Egy kollégájával konfliktushelyzetbe kerül a munkavégzés során, vegye elő a jó diplomáciai érzékét és győzze meg őt az igazáról. Munkahely változtatáshoz, cégen belül más területen való munkához, esetleg vállalkozás indításához kedvező az időszak. A most indított tevékenység hosszú távon hozza meg a sikereket, az Ön szorgalmával és kitartásával kiváló eredményeket tud elérni. Az anyagi helyzete jól alakul, baráti vagy rokoni kapcsolatai révén olyan üzleti lehetőségekhez jut, amelyekből jelentős bevételre számíthat.

  Szerelmi élete szenvedélyes, problémát csak a párja féltékenysége okoz. Győzze meg arról, hogy Ő az, akire egész életében várt, és csak vele akarja leélni az életét. Házasságában a viták megviselik ugyan, de úgy érzi, hogy most tekintettel kell lennie arra, hogy párja a munkahelyi problémák miatt feszültebb, mint máskor. Egy wellness-hétvége segítene helyreállítani a családi harmóniát.

  A RÁK csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

  FRISS HÍREINKRŐL AZONNAL ÉRTESÜLHET, HA KEDVELI AZ IPAROS ÚJSÁGOT A FACEBOOK-ON!

   

  OROSZLÁN (július 23 - augusztus 23.)

  A hónap elején nagyon jó ötletei és meglátásai vannak, de úgy gondolja, hogy most nincs lehetőség a megvalósításukra. A cégen belül változások várhatók, ami mindenkit érint. Előfordulhat, hogy az átszervezés lehetőséget teremt a tervei megvalósításához. A kollégáival való kommunikációjában nyílt, mindent őszintén megbeszélhetnek. Ne legyen visszafogott, nyugodtan mondja el nekik, hogy mit vár el tőlük a közös munkában. Fogadja el mások véleményét is, hiszen nem kell mindenkivel egyetérteni ahhoz, hogy együtt dolgozhassanak. A Vénusz bolygó kedvező fényszöget vetít a jegyéhez, ami pozitívan hat az anyagi helyzetére, bevételei növekednek. Pénzügyi befektetésekre és ingatlanügyek bonyolításra kedvező ez a hónap.

  Új szerelmi partnere van, akivel nagyon boldognak érzi magát, tennie kell azonban azért, hogy a kapcsolata továbbra is izgalmas maradjon. Ez a találkozás komoly változásokat hoz az életébe, de elfogadja, mert a legfontosabb az Ön számára az, hogy a partnerével örökre egy párt alkothasson. A házasságban harmonikus a hangulat, a család bővülése várható esküvő, gyermek vagy unoka által.

  Az OROSZLÁN csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

  SZŰZ (augusztus 24 - szeptember 23.)

  Májusban több munkája lesz a megszokottnál, de ez nem zavarja, örömmel végzi, és ebben a jó munkahelyi légkör is segíti. Úgy érzi, most koncentrálni tud a kapott feladattokra, ez megnyugtatja, fontosnak tartja a precíz munkavégzést. Kollégáival kiváló a kapcsolata, elismerik a teljesítményét és ezáltal egyfajta vezető szerephez is jut. Ha egyéni feladatokat kap, és nem csapatban dolgozik, vissza kell fognia magát, mivel mindent egyszerre akar megoldani, ahelyett, hogy megfelelő sorrendben végezné el őket. A kapkodás viszont hibákat generál, ami kellemetlenségeket okozhat. Ha változtatni akar, és új munkahelyet keres, most megfelelőt fog találni. Az anyagi helyzete változó, többletbevételekre számíthat, de sajnos a kiadási oldal is növekedést mutat. Ajándékozás vagy örökség által a május hónap pénzügyi mérlegét mégis pozitív eredménnyel zárhatja.

  Májusban egy szenvedélyes szerelmi kapcsolatot élhet át, ne féljen a szokatlan érzelmektől, hanem élje át és élvezze minden pillanatát. Házasságban, párkapcsolatban rokonság vagy az anyagiak miatt alakulhat ki feszült helyzet, de közösen képesek lesznek megoldani ezt a helyzetet is.

  A SZŰZ csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

  MÉRLEG (szeptember 24 - október 23.)

  A hónap mozgalmasan indul, sok váratlan feladatot kap, aminek az elvégzése komoly nehézséget okoz. Energiája változatlanul nagy, de úgy érzi, hogy a munkájában túl sok elvárás nehezedik Önre. Feszült helyzet alakulhat ki a munkavégzéssel kapcsolatban, amit kommunikációs zavarok okoznak, ha eredményt akarnak elérni, akkor ezt meg kell szüntetni. Ön képes arra, hogy közvetítsen a cég vezetése és a kollégák között és ezzel segít a problémák megoldásában. Ha tanulmányokat folytat, gyorsan tanul, ha vizsgázni kell, kiváló eredményt ér el. Vállalkozóként, a kommunikációs képességével és a diplomáciai érzékével hatékonyan elő tudja segíteni az üzleti tárgyalások sikerét. Figyeljen arra, hogy az élete fontos területei között egyensúly legyen, igyekezzen megőrizni a munka és a családi élete közötti harmóniát, mivel mindkettő nagyon fontos az Ön számára. Anyagi helyzete változékony, ha van nagyobb beruházási terve, azt későbbre kell halasztani.

  A szerelmi életében váratlan helyzet következik be, az eddigi életmódján változtatni szeretne. Úgy érzi, hogy elérkezett az ideje annak, hogy a szerelmével hivatalosan is egy párt alkossanak.

  A MÉRLEG csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

  FRISS HÍREINKRŐL AZONNAL ÉRTESÜLHET, HA KEDVELI AZ IPAROS ÚJSÁGOT A FACEBOOK-ON!

   

  SKORPIÓ (október 24 - november 22.)

  Hivatásában májusban már élvezheti az eddig befektetett energiának a jótékony hatását. A hónap közepén ne vállaljon több munkát, mint amit könnyedén el tud végezni, ajánlatos lenne egy kicsit lazítani, mert Önre is hat a tavaszi fáradság, még akkor is, ha nem akar róla tudomást venni. Most nincs olyan sürgős munka, ami nem tűr halasztást, hagyjon hát időt magának a regenerálódásra. A hónap vége felé már új munka vagy feladat után vágyódik, szerencsére több lehetőség is adódik, ámbár mindegyiknek van kockázata is. Senkitől ne kérjen tanácsot, mivel a döntést úgyis egyedül kell meghoznia, inkább alaposan vizsgálja meg az előnyöket és a veszélyeket, mérlegelje, hogy vállalható-e? A pénzügyi helyzete jól alakul, olyan üzleti vagy befektetési lehetőséget talál, ami kiemelkedően magas kamatozású, és ezzel jelentősen növelni tudja a megtakarításait. A sikeres pénzügyi akciókról jobb, ha nem beszél, mert ezzel csak az irigyei számát sokszorozná meg.

  Egyedülállóként a hónap közepén érdekes találkozásban lesz része, valaki felkelti az érdeklődését, bár kapcsolatuk lassan alakul, de ez ne bátortalanítsa el. Az együtt töltött időben jól érzik magukat, adjon időt és lehetőséget arra, hogy elmélyedhessen a kapcsolatuk.

  A SKORPIÓ csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

  NYILAS (november 23 - december 21.)

  A Nap évében minden esélye megvan arra, hogy a vágyait, a céljait maradéktalanul megvalósítsa. Ha úgy érzi, hogy más területen, más szakmában szeretne dolgozni, lehetőséget kap a sorstól, hogy kipróbálja a tehetségét, baráti vagy rokoni segítséggel megtalálja a megfelelő munkahelyet. Külföldi munkavállaláskor, vagy külföldi cégnél való elhelyezkedésnél új távlatok nyílhatnak meg Ön előtt. A szabadságvágya változtatásra ösztönzi, önállóan szeretne sikeres lenni, és a saját ötleteit akarja megvalósítani. Ha úgy dönt, hogy vállalkozásba kezd, minden esélye megvan arra, hogy sikeres legyen. Anyagi helyzete májusban kedvezően alakul, olyan bevételekhez jut amire nem számított, úgy érzi, hogy a kitartó munkájának meglett a gyümölcse. Ingatlan ügyek intézésére nem alkalmas ez az időszak, ha mégis szükség lenne rá, legyen óvatos, mert komoly anyagi vesztesség érheti.

  Szerelmi élete jól alakul, boldog, mert a jó kapcsolatteremtő képességével sikerült meghódítania azt a személyt, aki felkeltette az érdeklődését. Házasságában most harmonikus a hangulat, de ha a rokonságát beavatja a családi ügyeibe, gond lesz, mert bele fognak avatkozni az életükbe.

  A NYILAS csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

  BAK (december 22 - január 20.)

  A munkalendülete kisebb a megszokottnál, ez nem baj, csak arra kell vigyáznia, hogy egy mulasztás nehogy később okozzon gondot.  Nem kell félnie, mert a hónap közepén már visszatér az energiája, és nagy erővel tud majd a feladataira koncentrálni. A munkahelyén a magabiztossága, nyugalma, pozitív légkört teremt, ahol mindenki jól érzi magát. Bármi, amihez ebben a hónapban kezd, az sikert hoz az Ön számára, legyen az a régi munkája, vagy új feladat. Az anyagi helyzete változatlan, a bevételei időben megérkeznek. Ha barát vagy rokon azzal keresi meg, hogy valamilyen szerződésnél vállaljon kezességet, ne tegye, mert ha az illető nem tud fizetni, Önt komoly kár éri.

  Májusban sok meghívásban lesz része, remekül érzi magát. A hónap közepén találkozhat azzal a személlyel, aki az Ön által felállított magas elvárásoknak megfelel. Igyekszik meghódítani, és sikerrel is jár, problémát csak az okoz, hogy, az illető foglalt, ezért a folytatás nehézségekbe ütközik. Házasságában a féltékenysége okoz gondot, pedig nincs oka rá, a párja szereti Önt, és a hűsége megkérdőjelezhetetlen. A családjában idősebb személy megbetegedése, ellátása okozhat gondot.

  A BAK csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

  FRISS HÍREINKRŐL AZONNAL ÉRTESÜLHET, HA KEDVELI AZ IPAROS ÚJSÁGOT A FACEBOOK-ON!

   

  VÍZÖNTŐ (január 21 - február 20.)

  Hivatásában a hónap elején egy sikerélmény megsokszorozza a lendületét. Kiváló gondolatai, ötletei támadnak, végre előjöhet az újításaival, amelyek most kedvező fogadtatásra találnak. Kisebb, nagyobb kellemetlenségek előfordulhatnak munkavégzése közben, ami igencsak igénybe veszi a problémamegoldó képességét. Ezek lehetnek szervezési vagy műszaki problémák miatt, de mivel könnyedén sikerül megoldania őket, nem okoz frusztrációt, kihívásként éli meg őket. A Merkúr jó hatással van a kommunikációs képességeire, segítségével képes kivágni magát egy kellemetlen vagy vitás helyzetből. Vállalkozóként üzleti ügyekben, szerződéskötéseknél mindent ellenőrizzen le, mielőtt bármit aláír, mert nagyon jónak tűnő ajánlattal próbálják becsapni, ha nem figyel, bizony komoly kár éri. A pénzügyi helyzete változékony, májusban vissza kell fognia a vásárlókedvét.

  Szerelmi élete változatos, hódító kedvében van, élvezi a társasági életet. A tavasz mámorító hatása alatt magát a szerelmet szereti, új párjával nem akarnak elköteleződni, csak a pillanatnak akarnak élni. A házasságában egy harmadik személy feltűnése okozhat komoly konfliktushelyzetet.

  A VÍZÖNTŐ csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

   

  HALAK ( február 21 - március 20.)

  Az elmúlt hetekben túl sokat dolgozott, lazításra vágyik, a megszokott feladatait most is elvégzi ugyan, de újakat nem akar vállalni. Munkáját a hónap közepén akadályok nehezítik, meglepetésére az egyik kollégája, akivel eddig nem volt túl jó a viszonya, felajánlja a segítségét, és közös erővel határidőre be tudják fejezni a munkát. A hónap vége felé visszatér az aktivitása, és a sors kedvező lehetőségeket sodor az útjába, amelyek segítik az előbbre lépésben, és anyagi előnyökkel is jár. A pénzügyi helyzete jól alakul, a bevételei növekednek. Ha ajándékozás vagy örökség által nagyobb összeghez jut, érdemes ingatlanba fektetnie, erre most nagyon kedvező lehetőséget fog találni. Utazásnál, közlekedésnél, sőt még az otthonában is legyen nagyon körültekintő, mert ebben a hónapban figyelmetlenségből adódóan balesetet szenvedhet.

  Ha most keres társat, május első hetében sorsfordító találkozásban lehet része, ebben a segítségére lesz az, hogy vonzónak érzi magát. A házasságában feszültségek alakultak ki, de szerencsére Ön képes arra, hogy ezeket türelemmel elsimítsa. Beszéljék át a feltételeket, az elvárásokat egymással szemben, a kitartásán fog múlni, hogy kialakul-e az egyetértés.

  A HALAK csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

  KOS (március 21 - április 20.)

  Májusban a hivatásában nagyon fontos, hogy figyeljen a határidők betartására, mert a teljesítéssel elcsúszhat, és ebből gondok adódhatnak. Ha esetleg előfordul ez a hiba, akkor igyekezzen a lehető leghamarabb kijavítani. A hónap közepén tele van remek ötlettel, amit ráadásul képes megvalósítani is. Annyira felgyorsul, hogy el is kapkod dolgokat, hallgasson a kollégájára, aki arra figyelmezteti, hogy valószínűleg az időbeosztásával van a probléma. Mindig kezdje a legfontosabb feladattal, így a kevésbé lényegesek elmaradása kisebb gond lesz. Amennyiben a munkahelyén nem érzi jól magát és változtatni szeretne, keresgéljen, de ne változtasson. A kommunikációs képessége most nem a legjobb, fogalmazzon pontosan, mert félreérthetik. Az anyagi helyzete nagyon jól alakul, a bevételei jelentősen növekednek. A most kötött szerződései komoly pénzügyi sikereket ígérnek.

  Házasságában viharfelhők gyülekeznek, párja úgy érzi, hogy elhanyagolja őt, szeretné, ha több időt töltenének együtt, de Ön mindig a sok munkára hivatkozva hárít. Ha titkos szerelmi kapcsolata van, most lebukhat, döntenie kell arról, hogy a családjával marad-e, vagy  új életet kezd.

  A KOS csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

  G.J. asztrológus

  Egyéni horoszkóp és asztrológiai tanácsadás: www.asztrologusom.hu

  FRISS HÍREINKRŐL AZONNAL ÉRTESÜLHET, HA KEDVELI AZ IPAROS ÚJSÁGOT A FACEBOOK-ON!

   

   

 • написание пресс-релиза
 • статьи для сайта
 • написание статей
 • новости для сайта
 • написание коммерческого предложения
 • продающий текст
 • копирайтинг
 • копирайтер
 • копирайтеры
 • SEO копирайтинг
 • рерайтинг
 • рекламные кампании в интернете
 • обслуживание сайта
 • биржи статей