• eyelash growth serum
 • Ma 2020. június 01., hétfő, Tünde napja van. Holnap Kármen és Anita napja lesz.

  HAVI HOROSZKÓP MINDEN JEGYNEK - 2017. JÚNIUS

   

  Mire számíthatnak az egyes csillagjegyek szülöttei a munka, a pénzügyek és a magánélet területén az Ikrek havában? Júniusi horoszkópunkból kiderül!

   

   

  IKREK (május 21 - június 21.)

  A munkahelyi konfliktusok megoldódtak, de még egy kicsit feszült a légkör a kollégái között. Itt az ideje, hogy kihasználja a Nap és a Mars kedvező hatását és a problémamegoldó képességét bevetve jó hangulatot teremtsen. Környezete elfogadja a véleményét, ezért nagy a felelőssége annak, hogy mire buzdítja őket. Biztonságérzetét nagyban befolyásolja az, hogy a hivatásában mennyire érzi fontosnak magát, igyekszik a maximumot kihozni magából, amit a felettesei nagyra értékelnek. Ha nem érzi jól magát a munkahelyén és állást akar változtatni, csak akkor tegye, ha nagyon muszáj, mivel a mostani időszakban nem tud megfelelőt találni. A június hónapban indított hosszú távú tervei sikeresek lesznek. Szerződéskötések, a most bonyolított pénzügyi tranzakciók kiemelkedő profittal növelhetik a vagyonát.  Az anyagi helyzete hullámzó, de azért több lesz a bevétele, mint a kiadása.

  Szerelmi életére a változatosság a jellemző, flörtölni, hódítani és szórakozni akar. Házasságában nagyon fontos, régóta halogatott döntést kell meghoznia, amely hatással lesz a további életére. Úgy érzi, hogy a párja nem tud megváltozni, és ezzel veszélybe sodorta a közös életüket.

   

  Az IKREK csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

   


  Egyéni horoszkóp és asztrológiai tanácsadás: www.asztrologusom.hu

  FRISS HÍREINKRŐL AZONNAL ÉRTESÜLHET, HA KEDVELI AZ IPAROS ÚJSÁGOT A FACEBOOK-ON!

   

  RÁK (június 22 - július 22.)

  Júniusban nehezen találja a helyét, kapkod, hirtelen haragjában megbánthat olyanokat, akik nem érdemelték meg. Igyekezzen egyértelműen kommunikálni, most lehetőséget kap a sorstól, hogy olyan változásokat valósítson meg, ami az egész életére hatással lesz. Nagy kihívást jelentő munkák várnak Önre, nagyon fontos az is, hogy legyen türelme és kitartása a megvalósításhoz. Érdemes előre megtervezni a napi tevékenységét, rangsorolni a feladatokat, hogy melyek a legfontosabbak, mielőtt dolgozni kezd.  Egyik kollégájával vitába keveredik, de ebben most nincs személyeskedés, inkább abban segít, hogy a csapatmunka jobban haladjon. Az építő kritikát fogadja megértéssel, még ha nem örül neki, akkor is, mert ez a fejlődését szolgálja. Az anyagi helyzete nem alakul rosszul, de vigyázzon arra, hogy a kiadásai, ne lépjék túl a tervezett keretet.

  Ha egyedülálló ebben a hónapban szerencséje lesz a szerelemben. Lehet egy új hódítás, de lehet egy régi kapcsolat újrakezdése is. A Vénusz fényszöge kedvező az érzelmek kimutatására, most több szeretetet és kedvességet képes a környezete számára nyújtani. A házasságában, ha bármiféle vitás kérdés, feszültség van, igyekezzen tisztázni, hogy minél előbb helyre állhasson a családi harmónia. Ne feledkezzen meg arról, hogy a kapcsolatokban fontos az egymásra figyelés és az empátia.

  A RÁK csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

  FRISS HÍREINKRŐL AZONNAL ÉRTESÜLHET, HA KEDVELI AZ IPAROS ÚJSÁGOT A FACEBOOK-ON!

   

  OROSZLÁN (július 23 - augusztus 23.)

  Amennyiben nem elégíti ki a jelenlegi munkája és másra vágyik, akkor ragadja meg a lehetőséget és próbálja ki magát egy új területen. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos üzletnek, munkának. Úgy érzi, munkatársai plusz feladatokkal terhelik, de ha képes nemet mondani, vagy csak annyit vállal el, amennyit valóban teljesíteni tud és akar, akkor nem lesz semmi gond. Egy ismerőse által a karrier területén olyan új lehetőségekkel találkozik, amelyek hosszú távon is működőképesek, fontolja meg akar-e változtatni? A pénzügyi helyzete a váratlan a bevételek miatt kedvezően alakul. A család vagy gyermek miatt váratlan kiadásai is lehetnek.

  Szerelmi kapcsolatában feszült a helyzet, mostanában kevesebb időt tudott a partnerével tölteni. Ha szereti Őt, akkor nyugtassa meg, hogy csak a munkája kötötte le, ha befejezte a projektet, utána ismét több idejük lesz egymásra. A házasságban párja viselkedése, szórakozottsága okoz gondot. Találgatások helyett kérdezze meg, hogy miben segíthet, az őszinte beszélgetés előbbre viszi a dolgokat, akármilyen problémáról van szó, közösen képesek lesznek túljutni rajta.

  Az OROSZLÁN csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

  SZŰZ (augusztus 24 - szeptember 23.)

  A munkahelyén a felettesei és a kollégái is számíthatnak Önre, és ez jó érzéssel tölti el. Most is sok munkája van, de most a határidők és a figyelmetlen kollégák, a rossz szervezés miatt idegeskedik. Ha úgy érzi igazságtalanul éri kritika, védje meg magát, ha viszont hibázott, vállalja azt is. A Mars bolygó még most is kedvező fényszöget vetít a földies jegyekhez, ami akaratosabbá teszi, ebből lehetnek kisebb viták, de mielőtt reagálna, számoljon háromig, most is toleráns Ön, csak most jobban védi az igazát. Tartsa távol magát a munkahelyi pletykáktól és ne mondjon véleményt olyan dolgokról, ami nem Önre tartozik. Ha fizikai munkát végez, a hónap közepétől csúcsformában lesz, ha szellemi területen dolgozik, akkor ajánlott valamilyen sportolás, ami megfelelően levezeti a belső energiáját. A sport, a rendszeres testmozgás jó hatással van a szellemi teljesítményre is. Az anyagi helyzete jó, a bevételei lassan, de növekednek.

  Ha egyedülálló most beleveti magát a társasági életbe, találkozhat valakivel, aki megváltoztatja az életét, elvarázsolja, boldog, mert Ő az, akire várt. Házasságában kiegyensúlyozott és harmonikus a hangulat, figyelmesség, gyengédség és az egymásra figyelés jellemzi.

  A SZŰZ csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

  MÉRLEG (szeptember 24 - október 23.)

  Júniusban a karrier és a célok területe kap nagy hangsúlyt, itt kell több energiát befektetnie, ha el akarja érni a célját. Jól átlátja az eseményeket, amelyek az életét befolyásolják, és megérti az összefüggéseket, amelyek segítik a helyes döntések meghozatalában. Munkájában most is új kihívásokkal kell megküzdenie, szerencsére olyanok, amelyekhez ért is. A hónap második felében lelkesen kezd neki egy új munkának, menet közben derül ki, hogy nehezebb lesz, mint gondolta, sikerül azonban megoldania, ami jelentősen növeli az önbizalmát. Ha szeretne vállalkozásba kezdeni a sors most erre is lehetőséget kínál. Az anyagi helyzete kiváló, jelentős bevételekre számíthat, szakember segítségével fektesse be a pénzét. Ingatlan adás-vételére is kedvező ez az időszak.

  Szerelmi kapcsolatára a változatosság a jellemző, hol remekül megértik egymást, hol heves vitákba keverednek. Az idő fogja eldönteni, hogy a kapcsolat mivé alakul, megerősödik vagy elszakad. A házasságra, együttélésre a béke, a nyugalom jellemző. Nehézségeket csak a rokonság miatti viták okoznak, mivel nehezen tudják megoldani egy idős rokon otthoni ápolását, ellátását.

  A MÉRLEG csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

  FRISS HÍREINKRŐL AZONNAL ÉRTESÜLHET, HA KEDVELI AZ IPAROS ÚJSÁGOT A FACEBOOK-ON!

   

  SKORPIÓ (október 24 - november 22.)

  Energiaszintje megemelkedik, az életereje ismét a régi lesz. A személyiségétől függ, hogy ezt mire használja fel, aki vállalkozással foglalkozik, az egy nehéz helyzetet képes lesz sikeresen megoldani. A jó eredmény eléréséhez azonban fontos az előkészítés, a tervezés, a szervezés és a határidők betartása is. Munkájában, vállalásaiban hajlamos a két véglet között csapongani, igyekezzen ezen változtatni, legyen mértékletes. Erős önfegyelmével és akaratával képes változtatni a negatív tulajdonságain is, mivel tudja, hogy minden elhatározás kérdése. Június 10-15-e között bármilyen területen dolgozik, vállalkozóként vagy közösségben, komoly sikereket érhet el. Ha szezonális munkát vagy másodállást keres, a hónap második felében megfelelőt fog találni. Az anyagi helyzete változatlanul jó, de váratlan kiadásokkal is kell számolnia.

  Szerelmében csalódott, párjáról kiderült, hogy nem az akinek mutatta magát, úgy dönt, befejezi ezt a kapcsolatot. Házasságában az érzelmek kerülnek előtérbe, úgy érzi, hogy azonos hullámhosszon van a párjával és eltéphetetlen szálakkal kapcsolódnak egymáshoz.

  A SKORPIÓ csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

  NYILAS (november 23 - december 21.)

  Sok munkával kezdődik a hónap, igyekszik minden feladatát határidőre elvégezni. A Mars és a Szaturnusz bolygó hatására most rendelkezik a munkavégzéshez szükséges türelemmel, kitartással, és ennek meglesz az eredménye is, ami lehet előléptetés vagy jutalom. Június 15-e után egy kicsit megtorpan a lendülete, mivel átmenetileg kedvezőtlenné válnak az események. Próbálja meg nagyon jól beosztani az idejét, és ne engedje, hogy a lazasága miatt kellemetlen helyzetbe kerüljön.  Igyekezzen megteremteni az egyensúlyt a hivatása és a magánélete között. Kerülje az olyan emberek társaságát, akik negatív hozzáállásukkal tovább rontják a helyzetet. Ha nincs munkája, böngéssze a hirdetéseket, pályázzon, jó esély van arra, hogy megfelelő munkát talál. Az anyagi helyzete ajándékozás vagy örökség által tovább javul.

  Szerelmi életét a változatosság jellemzi. Több kapcsolatot is létesít, de egyiknél sem érzi azt, hogy ez lenne az igazi, ezért tovább keresgél. Házasságban, párkapcsolatban feszültség van, beszéljék meg a vélt vagy valós sérelmeket, hogy helyreállíthassák a családi békét.

  A NYILAS csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

  BAK (december 22 - január 20.)

  A munkakedve a régi, de nem akar senkivel versenyezni. A kommunikációért felelős Merkúr bolygó kedvező fényszöget vetít a jegyéhez, ezért közlékenyebb lesz és a társasági életben is aktívan részt vesz. Június 6-14 között érdemes lerendezni minden vitát, megbeszélést, ahol szükség van az aktív kommunikációra. A fontos munkákat igyekezzen minél előbb befejezni, ne halogassa, mert ezzel megnehezítheti a saját feladatát. Halmozódnak a határidős munkák, máskor ez ösztönzőleg hat, most azonban ezt nyomasztónak érzi. A hónap második felében baráti vagy családi konfliktusba keveredhet. Az anyagi helyzete nem változik, óvakodjon azonban az igen magas kamatot ígérő befektetésektől, mert megkárosíthatják.

  Társaságban találkozott valakivel, aki elrabolta a szívét, az első pillantásával elvarázsolta, azóta az a kérdés foglalkoztatja, lehet hogy Ő a lelki párja? Házasságban, párkapcsolatban a pénzügyekből adódó viták rontják el a hangulatot. Párja rokonai pénzügyi segítséget kérnek, de Ön nem szívesen adna, mert úgy gondolja, hogy soha nem kapják vissza. Kompromisszumos megoldásként a kért összegnek a felét odaadják, csak ennyivel tudnak segíteni.

  A BAK csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

  FRISS HÍREINKRŐL AZONNAL ÉRTESÜLHET, HA KEDVELI AZ IPAROS ÚJSÁGOT A FACEBOOK-ON!

   

  VÍZÖNTŐ (január 21 - február 20.)

  A hónap elején biztonságra és stabilitásra törekszik, és mindent meg is tesz ezért. A Vízöntő levegős jegy, de a lelke mélyén bizonytalan, ezért szüksége van a megfelelő háttérre. A szilárd alap sokféle dolog lehet: kinek az anyagi biztonság, kinek a családi béke, másnak az állandó kapcsolat a legfontosabb. Június 19-től a munkájában kreatív meglátásai lesznek, a megvalósításokat csak a környezetével való kapcsolata hátráltathatja, kerülje tehát a konfrontálódásokat. Az eseményeket Ön irányítja, most erősnek érzi magát, és a nehézségekre úgy tekint, mint egy akadályra, amelynek a legyőzésével megerősödik. A munkahelyén olyan változások következnek be, amelyek jótékonyan hatnak az anyagi helyzetére. Vállalkozóként is sikeres lesz, mert a tervezetnél több lesz a bevétele.

  A Nap évében nagyon fontos lesz az Ön számára a párkapcsolat. A hónap vége felé meghódíthat egy olyan személyt, aki eddig elérhetetlennek látszott, ez nagy boldogsággal tölti el. Házasságban, párkapcsolatban a sok munka miatti feszült helyzetet csak úgy tudják feloldani, hogy olyan helyre utaznak el, ahol kikapcsolódhatnak, pihenhetnek.

  A VÍZÖNTŐ csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

   

  HALAK ( február 21 - március 20.)

  A munkahelyén váratlan helyzet alakul ki, amitől megszaporodnak a teendői. Mozgékonyságának köszönhetően igyekszik minél előbb elvégezni a munkát. Kollégáival jó a kapcsolata, mindenben segítik egymást és ez az alapja a jó hangulatnak. Vállalkozóként most nagyon sikeres időszaka van, olyan üzleteket, szerződéseket köthet, amivel hosszú időre megalapozhatja az anyagi biztonságát. Képes a legbonyolultabb ügyeket is átlátni és kikerülni a csapdákat. Amennyiben nem érzi jól magát a munkahelyén és változtatni akar, júniusban találhat olyan munkát, ami megfelel az elvárásainak. Az anyagi helyzetében hirtelen változások követik egymást, döntéseket kell hoznia, de ha sikerül az akadályokat elhárítani, jelentős összegű jövedelemhez jut.

  Egyedülállóként gondolataiban gyakran jelenik meg a szerelem, a család iránti vágy, minden apró jelenség, ami ebbe az irányba mutat, már képes feldobni. Élvezni akarja az életet és ez a pozitív hozzáállás segíti a vágyak megvalósulását. Házasságban, párkapcsolatban előfordulhat, hogy egy váratlan találkozás a régi szerelmével ismét fellángol, és ez komoly zavart okoz. El kell döntenie, hogy vállalja-e a kockázatot, hogy lebukás esetén elveszítheti a családját.

  A HALAK csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

  KOS (március 21 - április 20.)

  Júniusban sok munkát kap, de ez csak azt jelzi, hogy szükség van Önre. Ha hosszú távú terveken dolgozik, érdemes minden apró részletet írásban rögzíteni, mert a megvalósításukhoz erre szüksége lesz. A munkájában sikerélmény éri, amitől megnövekszik az energiaszintje. Főnökei elismerik a teljesítményét és karrierjében jelentős előrelépésre számíthat. Egy kollégája a segítségét kéri, ami nehézséget okoz ugyan, de mégsem utasítja el. Az anyagi helyzete változatlanul jó, bevételei is növekednek. Júniusban, ha építkezik, ingatlant vásárol vagy elad sikeres üzletet tud kötni.

  Egy régi partnere szerelmi vallomása kellemetlen helyzetbe hozza, mivel az Ön számára már csak a múlt, nem tudja viszonozni az érzelmeit. Szerelmi kapcsolatában elérkezettnek érzi az időt arra, hogy elköteleződjön, és hogy hivatalosan is egy párt alkossanak. Házasságban, párkapcsolatban békés hangulat uralkodik, mindketten elégedettek az életükkel, sikerült egy szerető családot alapítani. A problémákat és a feszült helyzeteket mindig olyan kompromisszumok segítségével oldották meg, ami mindkettőjük számára elfogadható volt.

  A KOS csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

  BIKA (április 21 - május 20.)

  Az uralkodó bolygója, a Vénusz az Ön jegyében folytatja útját, jó hatással lesz az életére, a munka és az érzelmek területén is. Nagyon fontos, hogy figyelje a kedvező lehetőségeket és használja ki, ha megfelelnek az elképzeléseinek vagy segítik a karrierjében. A munkahelyén jól működik a kommunikáció, kollégáival ismét harmonikus a hangulat, miután tisztáztak bizonyos félreértéseket. Vonja le az esetből a tanulságot és igyekezzen pontosan megfogalmazni a mondanivalóját, hogy ne lehessen félreérteni. Amennyiben szakmai továbbképzésen vesz részt vagy tanulmányokat folytat jó eredményt fog elérni. Állásváltoztatásra kedvező ez a hónap, de a külföldi munkavállalás nem ajánlott, mert kellemetlen meglepetés érheti. Az anyagi helyzete változatlan, júniusban ne vegyen fel hitelt, ne kérjen kölcsön, mert nehezen tudja majd visszafizetni.

  Romantikus hangulatban kezdi a hónapot, a szokottnál bátrabban veti bele magát a társasági életbe.

  Házasságban, párkapcsolatban megszűnőben vannak a viták, igaz, ez nagy részben a párja érdeme, mivel képes még az Ön makacsságát is tolerálni.

  A BIKA csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

  G.J. asztrológus

  Egyéni horoszkóp és asztrológiai tanácsadás: www.asztrologusom.hu

  FRISS HÍREINKRŐL AZONNAL ÉRTESÜLHET, HA KEDVELI AZ IPAROS ÚJSÁGOT A FACEBOOK-ON!

   

   

 • написание пресс-релиза
 • статьи для сайта
 • написание статей
 • новости для сайта
 • написание коммерческого предложения
 • продающий текст
 • копирайтинг
 • копирайтер
 • копирайтеры
 • SEO копирайтинг
 • рерайтинг
 • рекламные кампании в интернете
 • обслуживание сайта
 • биржи статей