• eyelash growth serum
  • Ma 2017. augusztus 19., szombat, Huba napja van. Holnap István napja lesz.

    Hatalmas kihívás napjainkban a fővárosban új és eredeti éttermet vagy cukrászdát nyitni. A budapesti újhullámos cukrászdák közül is különleges és egyedi koncepcióval rukkolt elő Lovász Évi, amikor 2016 áprilisában megnyitotta Monofu elnevezésű cukrászdáját a Margit körúton.

     

    Monofu, mit takar ez a rejtélyes, japán hangzású elnevezés?

     

    Magyarországon még újdonságnak számítanak a monofood desszertüzletek, a mono pattiserie-k. A klasszikus cukrászdától annyiban tér el, hogy nem számtalan, különféle sütemény közül válogathatunk, hanem egy bizonyos fajta édesség többféle ízű – néha meglepő ízpárosítású –, jellemzően szezonális hozzávalókkal készült változata jelenik meg a kínálatban, viszonylag rövid ideig.

     

    A koncepció másik fontos része, hogy másfél-kéthavonta teljes kínálatcserét hajtanak végre, jellemzően a francia desszertgasztronómiára alapozva. A nyitáskor crème brûlée-vel indítottak, amit az éclair fánk, a tarte és a nemrég zárult panna cotta korszak követett. Jelenleg a cheesecake van porondon, különböző ízű omlós sablé lapokra kerül az izgalmas textúrájú sült sajttorta, 10 különböző ízpárosításban, melyre még egy réteg gyümölcszselé is kerül sütés előtt, majd különböző textúrájú krémekkel egészítik ki.

     

    A szemkápráztató francia desszertek meglepően merész ízpárosításaikkal izgalmas harmóniákat hoznak létre: például a pekándió-tonkabab-áfonya, pisztácia-eper-rebarbara, feketeribizli-joghurt-citromnád, karamellizált fehércsoki-szezám-parmezán, málna-cékla-vanília, mangó-passiógyümölcs-mogyorós ízkombinációk alapos tervezés eredményei, melyek egy új minőségi szintre emelik a cukrászatot, amit a magas színvonalú alapanyagok is biztosítanak.

     

    A hangulatos berendezésű, de aprócska cukrászda elsősorban az elvitelre (takeaway) alapít, tehát desszertjeik élvezetét a boltocska határain kívülre is kiterjesztik, a krémek saját tárolóüvegeikben, kiskanállal együtt kerülnek bele egyedi papírtáskába, így kényelmesen szállíthatók, és egy-két napig hűtőben is eltarthatók.

     

    A haladó, Magyarországon egyedien kreatív modelljük népszerűségét leginkább az bizonyítja, hogy zárásig többnyire minden desszert gazdára talál a kis üzletben.

     

     

     

     

     

     

    Asztrológus, Horoszkóp készítés, Tanácsadás

     

  • написание пресс-релиза
  • статьи для сайта
  • написание статей
  • новости для сайта
  • написание коммерческого предложения
  • продающий текст
  • копирайтинг
  • копирайтер
  • копирайтеры
  • SEO копирайтинг
  • рерайтинг
  • рекламные кампании в интернете
  • обслуживание сайта
  • биржи статей