• eyelash growth serum
 • Ma 2021. április 21., szerda, Konrád és Zelmira napja van. Holnap Csilla és Noémi napja lesz.

   

  A versenyképes vállalkozások ütőkártyája

   

  A Széchenyi Kártya Program hitelei az UniCredit Banknál

   

   

   

   

   

   

  A vállalkozások számára alapvető feladat, hogy a napi működéshez szükséges keret biztosításán túl a piacképességhez szükséges fejlesztések finanszírozását is megteremtsék. Török Eszter, az UniCredit Bank kisvállalati szegmensének vezetője szerint ma már a versenyképes vállalkozások számára is nélkülözhetetlen a külső, banki források bevonása a finanszírozásba. Erre az egyik legnépszerűbb lehetőség a Széchenyi Kártya Program hiteleinek igénybevétele.

   

   

   

   

   

   

  – Az ügyféligényekhez igazodóan bankunk első körben a Széchenyi Kártya folyószámlahitelt tette elérhetővé az ügyfelek részére. Kisvállalati ügyfélkörünk kifejezetten igényli ezt a rövid távú finanszírozást biztosító, kedvezményes kamatozású, állami támogatás mellett nyújtott folyószámlahitel-konstrukciót. A Széchenyi Kártyát sokan keresik, hiszen szabadon felhasználható hitellehetőséget jelent a vállalkozás életében felmerülő, elszámolható költség finanszírozására, és összege 500 ezertől 25 millió forintig terjedhet.

   

  – Hogyan is működik ez a konstrukció?

   

  – A Széchenyi Kártya egyesíti a hitel- és a bankkártyák előnyeit. A hitel igénybevétele, törlesztése és a kamatfizetés automatikusan történik. A vállalkozó a bankkártyájával bárhol hozzáférhet hitelkeretéhez és használhatja készpénzfelvételre, bankkártyás fizetésre. Így a likviditási problémák rugalmasan áthidalhatók, hiszen a keret szabadon felhasználható arra a célra, amelyre a vállalkozásnak éppen akkor szüksége van.

   

  – Mit ad hozzá pluszként az UniCredit Bank a Széchenyi Kártya lehetőségeihez?

   

  – A Széchenyi Kártyához kapcsolódó újonnan nyitott forintszámla nyitási díját most elengedjük sőt, az első 3 havi zárlati díjat is. Sokan tudják már, hogy akciónk keretében ügyfeleink díjmentesen vehetnek fel készpénzt az UniCredit készpénzkiadó automatákból itthon és további 17 országban. Ezt az előnyt természetesen a Széchenyi Kártyánál is kihasználhatják ügyfeleink.

   

  – Milyen további célra igényelhetők hitelek a Program keretében?

   

  –Finanszírozási célok széles körét tudjuk kiszolgálni Széchenyi termékekkel: forgóeszköz beszerzésre a Széchenyi Forgóeszközhitel, különböző fejlesztésekre a Széchenyi Beruházási Hitel érhető el. Sőt, elnyert támogatások előfinanszírozására is van lehetőség a Széchenyi Támogatást Megelőlegező Hitellel, valamint a Széchenyi Önerő Kiegészítő Hitellel, melyek elsőként az UniCreditnél érhetőek el a hazai piacon.

   

  – Mi a módja a hitelkeret igénylésének? Hová forduljon az a vállalkozó, aki az UniCredit Banknál szeretné igénybe venni a Széchenyi Kártyát?

   

  A hiteligénylést a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ), a Területi Kereskedelmi és Iparkamarák, illetve a KA-VOSZ Zrt. regisztrációs irodáiban kell benyújtani. A szükséges dokumentumok benyújtása után a regisztrációs iroda továbbítja a hitelkérelmet bankunk munkatársainak. Bankfiókjainkban tanácsadóink az igénylési feltételekkel kapcsolatban és személyes hiteltanácsadással is a vállalkozók rendelkezésére állnak, illetve az ügyfél igénye esetén előzetes banki előminősítésre is van lehetőség. A pozitív hitelbírálat esetén bankunk köti meg a vállalkozóval a hitelszerződést, és ezután máris rendelkezésére bocsátjuk a jóváhagyott hitelkeretet.

   

  - A Széchenyi Kártya Program termékein kívül milyen szolgáltatásokat nyújtanak még az ipartestületi tagok számára?

   

  Az UniCredit és az IPOSZ között született együttműködésnek köszönhetően több kedvezményes szolgáltatást biztosítunk a kis- és középvállalkozó tagoknak, például elengedjük a hitelvizsgálati díjat az első UniCreditnél igényelt kisvállalati hitel esetén, illetve a kisvállalati számlavezetésben is kínálunk további kedvezményeket. Ugyanakkor magánszemélyként is fordulhatnak hozzánk, választhatják a kedvezményes lakossági számlavezetést, vagy igénybe vehetik lakossági hitelkedvezményeinket is. Fiókjainkban tanácsadóink részletes felvilágosítást adnak az érdeklődő tagoknak a különböző lehetőségekről.

   

   

   

   

 • написание пресс-релиза
 • статьи для сайта
 • написание статей
 • новости для сайта
 • написание коммерческого предложения
 • продающий текст
 • копирайтинг
 • копирайтер
 • копирайтеры
 • SEO копирайтинг
 • рерайтинг
 • рекламные кампании в интернете
 • обслуживание сайта
 • биржи статей