• eyelash growth serum
 • Ma 2019. március 23., szombat, Emőke napja van. Holnap Gábor és Karina napja lesz.

  Géresi József szívügye az iparosság boldogulása, de a nyíregyházi egyéni cég tulajdonosa fémiparosként elért sikereire a legbüszkébb. Az 1979-ben alapított nyíregyházi egyéni cég a GMC Hidraulika, egy emberöltő óta végzi fémiparos szolgáltatásait, közmegelégedésre. A családi kisvállalkozás sikeres működésének kovácsa maga a tulajdonos. Géresi József (69) tiszteletre méltó iparos életútjának és az iparosság érdekében folytatott közösségi munkája elismeréseként pedig 2007-ben átvehette az egyik legrangosabb állami kitüntetést: a Magyar Köztársaság Arany Érdemkeresztjét.

   

   

  Ha a felsőfokú gépész szaktechnikus Géresi Józsefet rangos elismeréseiről kérdezik, nem feledkezik meg indíttatásáról. Szintén iparos édesapja, géplakatos- és bádogos mestere volt a ma már több mint 130 esztendős múltra visszatekintő Nyíregyházi Ipari és Szolgáltató Ipartestületnek. Annak a szakmai szervezetnek, melynek hosszú évek óta alelnöke a saját iparos létének 40 éves jubileumához közeledő fia, aki mára maga is boldog nagypapává „őszült”, a fél éves Koloskában már mint a géresiek ötödik iparos generációjában gyönyörködve.

   

  Azt, hogy a vér nem vált vízzé, igazolja Géresi József pályája. A szülői indíttatásnak megfelelően vállára vette az iparos társadalom sorsának jobbítását is. Ebbéli tevékenységének köszönhetően szavazott neki bizalmat szűkebb és tágabb pátriájának iparossága. Megválasztották 1990-ben a nyíregyházi ipartestület alelnökévé, majd 9 évvel később az újjászerveződött IPOSZ megyei szervezete, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Ipartestületek, Kisvállalkozók Szövetsége elnökévé, 2007-ben pedig az IPOSZ országos alelnökévé.

   

  Géresi József mindenekelőtt fémiparos szakmájában elért sikereire a legbüszkébb. Arra például, hogy a hidraulikus berendezések, a hajtó- és vezérléstechnika területén országos ismertséget szerzet, a lábát Romániában is megvetette a GMC Hidraulikával s az Országos Fémipari Ipartestület(OFI) elnökhelyettesének is megválasztották. Több évtizedes iparos múlttal a háta mögött ma is jó döntésnek tartja, hogy anno, amikor még az effajta lépéseket finoman szólva sem kísérte a szocialista hatalom szimpátiája, volt ereje otthagyni egy nagy állami cég üzemvezetői állását, s kiváltani az ipart.

   

  Az is elégedettséggel tölti el, hogy az egyszemélyes cégből az évek során a gépek és berendezések hidraulikus rendszereinek javításában, felújításában, gyártásában, a hidraulikus és egyéb ipari tömlők gyártásában, forgalmazásában egy jó ideig húsz embernek is kenyeret adó családi kisvállalkozást sikerült létrehoznia. Méghozzá olyat, ami a folyamatos szakmai továbbképzésnek és műszaki fejlesztésnek, minőségirányítási rendszer bevezetésének köszönhetően a legkorszerűbb technológiát alkalmazva ma már az egész országban, sőt országhatárokon kívül is megbecsülésnek örvend.

   

   

  A GMC Hidraulika sikertörténetével kapcsolatban Géresi József az életfogytig tanulás fontosságát vallja, amelyre saját példákat is tud hozni. Büszkén említi nagyobbik lányát, Gabriellát, aki humán erőforrás menedzseri egyetemi diplomásként vállalati auditorként is erősítette a GMC Hidraulikát, továbbá kisebbik lányát Grétát, aki friss egészségügyi főiskolai diplomájával választotta a családi vállalkozást, s tanult bele az irányításába.

   

   

   

  A nyíregyházi fémiparos kisvállalkozó elkötelezett híve a kiváló minőségnek – ISO 9001:2001 minőségirányítási tanúsítvánnyal is rendelkeznek – azzal kapcsolatosan pedig a szaktudás állandó bővítésének. Ezzel is kapcsolatosak Géresi József afféle iparos ars poetikája is:

  „Kollégáimmal állandó résztvevői vagyunk a jelentős cégek szervezte szaktanfolyamoknak. Rendszeresen részt veszünk a Miskolci Egyetem és a Debreceni Egyetem által rendezett hidraulikai, pneumatikai szakmai konferenciákon. Nem egyszer felkérnek előadónak gyakorlati tapasztalataim megosztására. Fejlődésünket szolgálja a tanulásnak egy látványosabb válfaja, amikor részt veszünk a hazai és nemzetközi gépipari kiállításokon, s próbáljuk ellesni a legújabb műszaki megoldásokat. Mindezekkel együtt én ma is a klasszikus értelemben vett iparosok közé sorolom magam, akik tisztességgel, becsülettel és maximális szakmai alázattal végzik a munkájukat. Ezért a közösségért érdemes vállalni az olyan társadalmi munkát is, mint amit mostanában az IPOSZ országos-, és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei szövetségeiben s az OFI-ban végzek. Azt ugyanis hamar felismertem, hogy egyénenként hiába hadakoznak az iparosok, a kisvállalkozók. Az érdekeinket csak összefogással tudjuk érvényre juttatni!”

   

   

 • написание пресс-релиза
 • статьи для сайта
 • написание статей
 • новости для сайта
 • написание коммерческого предложения
 • продающий текст
 • копирайтинг
 • копирайтер
 • копирайтеры
 • SEO копирайтинг
 • рерайтинг
 • рекламные кампании в интернете
 • обслуживание сайта
 • биржи статей