• eyelash growth serum
 • Ma 2019. február 22., péntek, Gerzson napja van. Holnap Alfréd napja lesz.

  Mindig a tökéletes munkára törekedtem. Ipari tanulóként is csak precíz, pontos munkát adtam ki kezeim közül, amire tanáraim is hamar felfigyeltek. Már akkor megfordult a fejemben, hogy ezzel a fegyelmezett hozzáállással kezdeni szeretnék az életemben valamit. Szakmám mindig is fontos szempont volt, és néhány évnyi tapasztalatszerzés után sikerült a saját lábamra állnom.

   

   

  A kezdeti évek, mint alapozó idők, nálunk is a kemény és megerőltető munka szellemében zajlottak. Éjt nappallá téve építettük a mához vezető utat. A lehetőségeket mindig megragadva, lépésről lépésre haladva jártuk meg a technika minden lépcsőjét, hogy most büszkén nézzünk vissza minden tettünkre.

   

  Remélem, minden nehéz döntés és munkával eltöltött órák sokasága megteremtette számunkra azt az élettapasztalatot ami meghatározta cégünk sikerességét a továbbiakban is. Szerencsés embernek mondhatom magam, mert ebben a „hadjáratban” kitartó társaim voltak. Feleségem, aki mindig segített a döntéseim helyes meghozatalában, valamint a kezdetektől együttműködő kollégáim, akiknek kitartó munkája nélkül ezeket a sorokat meg sem írhatnám.

   

  Cégünk 1987-ben alakult egyéni vállalkozásként, két hagyományos csúcsesztergával és egy köszörűvel. A kezdeti nehézségek ellenére a 90-es évek elején sikerült csatlakoznunk a CNC tulajdonosok táborához, így a cég közel 25 éves CNC-s tapasztalattal rendelkezik. Ez idő alatt sikerült egy komoly és megbízható csapatot összekovácsolni, akik szakmailag szinte minden területen megállják a helyüket.

  Az évek során a műhely folyamatos bővítésének eredményeként kénytelenek voltunk a cég alapterületét, illetve formációját megváltoztatni. A munkát mindig a szemem előtt akartam tartani, így a műhely a családi házunk alsó szintjén helyezkedett el. Egy sikeres átépítés eredményeképpen, a munkaterünk megnövekedésével a géppark is jelentős fejlődésen ment keresztül.

   

  Egy máig tartó barátság létrejötte után letettem a voksomat az osztrák EMCO cég által gyártott gépek mellett, így megfontolt lépésekben töltöttem fel műhelyünket a kor követelményeinek megfelelő megmunkáló gépeikkel. A PAS-Q Bt. azóta a cég nem hivatalos bemutatótermeként is működik.

   

  Partnereink révén több iparág felé voltunk beszállítók, termékpalettánk így elég sokszínű: a pneumatikus alkatrészektől, az orvosi műszereken át, a száloptikai alkatrészektől a modellautó elemekig.

   

  Az ipar folyamatos fejlődésének következtében gépparkunk mindig a legkorszerűbb gépekkel dolgozik. A munkánk sokrétűsége és bonyolultsága megköveteli, hogy cégünk állandóan egy lépéssel a kor követelményei előtt járjon!

   

  Amikor náluk jártunk, Budapesten a XV. kerületben, a cég vezetőjétől, Pasku Istvántól azt is megtudtuk, hogy a komoly és megbízható csapat több tagja, miként ő is, a Magyar Optika Műveknél tanulta és gyakorolta a szakmát. Az utóbbi években viszont fontos feladatunknak tartották a fiatalítást, így frissen végzett, tanulni vágyó fiatalokkal bővült a cég létszáma, akik számára fontos a szakma megismerése.

   

  Örül, hogy ilyen csapat van mellette, külön kiemeli, hogy mellette és nem mögötte, ami jelzi a PasQ Bt. szellemiségét. Ahogy mondja: a tökéletesség nálunk kezdődik. Mindenben.  Együtt képesek kis-, közepes- és nagyszériás megrendeléseket is tökéletes pontossággal kivitelezni.

   

  Végig mentünk a műhelyen is. Az utóbbi öt évben mintegy 600 ezer Eurót fordítottak a fejlesztésre: öt legújabb, legmodernebb géppel bővült  a gépek száma, összesen 18 CNC gépen dolgoznak. Szóba kerül az EMCO cég, melytől hosszú évek óta vásárolnak. Meg is egyezünk abban, hogy e cikk illusztrálására felhasználjuk a legújabb CNC gép fotóját.

   

  Pasku István azt mondja, ő mindig hobbinak tekintett minden munkáját. Soha nem csinálta görcsösen, bizonyára ez is hozzájárult a sikeres  vállalkozás elismerésre érdemes eredményeihez. Végül arra kér, írjuk meg: ezt PR-cikket nem azért rendelte meg, mert reklámozni szeretné a céget, hanem ezzel kíván hozzájárulni az Iparos Újság fenntartásához. – Köszönjük!

   

   

   

 • написание пресс-релиза
 • статьи для сайта
 • написание статей
 • новости для сайта
 • написание коммерческого предложения
 • продающий текст
 • копирайтинг
 • копирайтер
 • копирайтеры
 • SEO копирайтинг
 • рерайтинг
 • рекламные кампании в интернете
 • обслуживание сайта
 • биржи статей