• eyelash growth serum
 • Ma 2021. december 05., vasárnap, Vilma napja van. Holnap Miklós napja lesz.

  Több mint tízévi szünet után az egykori Érdi Expo folytatásaként rangos eseményre került sor az Érdi Arénában.

   

   

  Márciusban három napon Érdi Nyitnikék kiállítást és vásárt rendeztek a Pest megyei település új Sportcsarnokában. Az 1700 m2 bemutató területén nem kevesebb, mint 102 kiállító mutatta be szolgáltatásait és állította ki kézműves termékeit. A helyi kisvállalkozók a kulcsmásolótól a női ruhaköltemény készítőkig, mintegy félszász különféle szakma képviselői vonultak fel az érdi seregszemlén. Nemzetközi vásár címet is kiérdemeltek, mert eljöttek a testvérvárosok, így az erdélyi Szászrégen, a szabadkai és a lengyel Lubaczhów iparosai is.


  A hosszú évek óta tartó fáradságos előkészítő munka után most jött el az ideje annak, hogy az Érd és Környéke Ipartestület a Pest Megyei Kereskedelmi és Iparkamara követésre méltó példás együttműködése nyomán, és nem utolsó sorban Érd Megyei Jogú Város hathatós támogatásával megvalósult Csóli Csaba a helyi testület ügyvezető igazgatójának régi álma, újra kiállítást rendezhettek Érden.


  Az Érdi Ipartestület tagsága és elnöksége a helyi gazdaság fejlődését, a helyi árutermelők piacra jutásában látja. Ennek érdekében egy új szövetség kialakításában munkálkodik a lakosság és a termelők között. A kialakult kereskedelmi hálózat mellett akistermelők érdekében egy új kereskedelmi hálózat megvalósítása a cél. Vásárok, kiállítások rendezésével felszínre hozni a termelők által kínált árukat.


  Sokan felkarolták az expo ügyét, támogatták, és munkájukkal segítették annak megvalósulását. Külön kell megemlíteni dr. Kupcsokné Polyák Ágnest, a PMKIK Önkormányzati és a Kárpát régió referensét, aki oroszlánrészt vállalt a kiállítás létrehozásában.

  Számos érdi intézmény kiállítóként és szervezőként is szerepet vállalt az expo létrehozásában. Így például a kulturális programokat a helyi Szepes Gyula Művelődési Központ munkatársai sikeresen vezényelték le. A Poly-Art alapítvány, az oktatási intézmények, a Földrajzi Múzeum, a Szakorvosi Rendelőintézet munkatársai is derekas munkát végeztek a három napban.


  Az Érdi Nyitnikék elnevezésű első ízben megrendezésre kerülő tavaszi vásárát és kiállítását különböző gazdag programok kísérték. Az ünnepélyes megnyitón T. Mészáros András a város polgármestere, dr. Kupcsok Lajos, a PMKIK főtitkára, dr. Aradszki András a térség parlamenti képviselője, valamint Szabó István, az Érd és Környéke Ipartestület elnöke köszöntötték a résztvevőket.Már az első napon szakmai programokra is sor került, az érdekképviseletek együttműködéséről és a jelenleg az egyik legfontosabb a feladatról, a kisárutermelés előmozdításáról tartottak előadást, Csóli Csaba ügyvezető, Németh László az IPOSZ elnöke és Kassai Róbert fejtették ki véleményüket. Igen értékes és előre mutató gondaltokat osztottak meg a konferencia termet megtöltő hallgatósággal.


  A kiállítás másnapján a tízórai nyitástól az esti zárásig nem kevesebb, mint tizennégy különféle együttes mutatta be produkcióját a kiállításra kilátogató érdeklődőknek. Folytatódtak a szakmai előadások is, először dr. Kupcsok Lajos a határon átnyúló gazdasági kapcsolatokról tartott előadást, majd Kovács Péter Barna a környezetvédelmi beruházásokkal kapcsolatos témát osztotta meg a hallgatósággal. Délután szép számú érdeklődők előtt dr. Vereczkey Zoltán, a PMKIK elnöke a globális kihívásokról, a záró napon pedig Zöldpolitika Érden címmel Bada Zoltán tartott előadást.


  A sokáig emlékezetes három napos kiállítást és vásárt tekinthettek meg az érdiek, ezért köszönet illeti meg a szervezőket és a résztvevőket is. Több ezren látták az iparosok seregszemléjét. A siker kötelez, remélhetőleg nem kell újra több mint, tíz évet várni a következő Érdi Nyitnikékre, ezért úgy búcsúzunk, hogy jövőre folytatás következik.


  Kép és szöveg:

  Hancsovszki János   

   

   

 • написание пресс-релиза
 • статьи для сайта
 • написание статей
 • новости для сайта
 • написание коммерческого предложения
 • продающий текст
 • копирайтинг
 • копирайтер
 • копирайтеры
 • SEO копирайтинг
 • рерайтинг
 • рекламные кампании в интернете
 • обслуживание сайта
 • биржи статей