• eyelash growth serum
 • Ma 2021. október 18., hétfő, Lukács napja van. Holnap Nándor napja lesz.

  A formailag megújult díj igazi mestermunka, mint ahogy a díjazottak is sok-sok év produktív, kimagasló munkájának köszönhetik elismerésüket.

  Ez évtől kezdődően a piramis alakú kovácsoltvas golyókból álló díjat egy modernebb, a kimagasló tevékenységet jobban hangsúlyozó formai megjelenítés váltotta fel.

   


  A kovácstűzben edzett új iparos díjat Peres Zoltán lakatosmester készítette.

  Az Év iparosa, szakembere és szolgáltatója kategóriákon túl átadták a Moson Vármegye oktatásáért-szakképzéséért elismerést is. Az alapítók ezzel a döntésükkel az elméleti és gyakorlati oktatással kiemelten foglalkozó szakemberekre szeretnék irányítani a figyelmet.

   

   

  A Moson Vármegye oktatásáért-szakképzéséért elismerést Gede Zoltánnak, a Hunyadi Mátyás Szakgimnázium és Szakiskola nyugalmazott igazgatójának ítélték oda a díj alapítói.

   

  Az Év Iparosa 2017 díj kitüntetettje Schmidt János kőműves mester Mosonmagyaróvárról.

   

  Az Év Szakembere 2017 díjat Szirtl György idegenforgalmi menedzser érdemelte ki Rajkáról.

   

  Az Év Szolgáltatója 2017 kategória díjazottja az Autentik Kft. lett Mosonmagyaróvárról.

   

  A díjazottak tevékenységükkel kiérdemelték ezt az elismerést, és környezetük is büszke lehet, hogy ilyen sikeres és eredményes vállalkozások működnek lakóhelyükön. Mindenkori cél, hogy a díjazott iparosok, szakemberek, szolgáltatók sikerén felbuzdulva, évről évre egyre többen mérettessék meg magukat a Moson Vármegye Iparosa díjért. A Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület ismét elbírálta a Moson megyei vállalkozások legjobbjainak pályázatait.  Az Év Szolgáltatója 2017-ben: Autentik Kft., Mosonmagyaróvár


  Az Autentik cégcsoport családi vállalkozásként indult 1993-ban. Közel 25 éve foglalkoznak új és használt autók értékesítésével, szervizelésével. Napjainkban már két megye öt városában: Sopronban, Mosonmagyaróváron, Csornán, Győrben és Tatabányán öt autómárkát forgalmaznak.

  A cégcsoport első autószalonját 1993-ban nyitotta meg Mosonmagyaróváron. Azóta egész Nyugat-Magyarországot behálózzák. 1995-ben Csornán, majd 2000-ben Tatabányán létesítettek új kereskedést. A cégcsoport 2008. november 6-án avatta fel az új győri autószalonját, majd 2010-ben újabb lépésként Sopronban nyílt következő szalonjuk.

  2014-ben a cégcsoport tevékenysége teljes körű flottakezelési szolgáltatással bővült. Ennek legfőbb előnye, hogy az ügyfelektől átveszi a gépkocsi üzemeltetésének terhét. Az elkövetkező években is az innováció és a vásárlók fogyasztási igényeinek pontos kielégítése lesz a fő motivációjuk. A kiszámíthatóság, a folyamatos fejlődés és a megbízható szakemberek jelentik náluk a siker kulcsát.

  Szalonjainkban öt márka – Opel, Mercedes, Volvo, Kia és Lada – vásárolható meg, e típusok szerviz- és karosszériajavító, valamint fényezőmunkáin kívül márkaszerviz szolgáltatás keretében más típusok tulajdonosait is szívesen látják. Gyakorlatilag bármilyen szolgáltató és javító tevékenységet vállalnak: a hitelközvetítéstől a használtgépkocsi-forgalmazásig, továbbá teljes minőségi átvizsgálást és műszaki vizsgáztatást is. Ma 160-180 szakemberrel dolgoznak, Mosonmagyaróváron 20-30 embert foglalkoztatnak, dolgozóikat pedig évente továbbképzik.

  A negyedszázad alatt 18.800 új gépkocsit adtak el, a használt járművekkel együtt több mint 28 ezer kocsit forgalmaztak. Ebből 13.452 új Opel volt. E márkából 4018- at Mosonmagyaróváron vásároltak meg. Évente az Autentik Kft. műhelyében több mint 6000 autó fordul meg, 10 ezer aktív ügyfelünk van.

   

  Az Év Iparosa 2017-ben: Schmidt János, Mosonmagyaróvár


  Schmidt János kőművesmestert minőségi szakmunkái, hozzáállása, pontossága, szavatartása és aktív munkával töltött évei tették érdemessé e cím elnyerésére.  Munkabírása legendás, az elvállalt feladatot pontosan kezdi és az ígért határidőre el is végzi. Munkájának minősége és szakszerűsége kétségbe vonhatatlan. Szín- és arányérzéke hibátlan, stílusérzékével nagy segítségére van a megbízóknak a döntéseik során.

  Schmidt János Mosonmagyaróváron született 1954. március 28-án egy háromgyerekes családban, 1970 szeptemberében lett kőműves tanuló. Gyakorlati képzését a Győr Megyei Állami Építőipari Vállalatnál végezte 1973. június 30-ig. Utána ugyanott helyezkedett el, és 1983. április 29-ig dolgozott ott.

  1983. április 30-tól a Fészek GMK alapítója lett, majd 1984 októberétől 1990 márciusáig újra a Győr megyei Állami Építőipari Vállalatnál dolgozott. Közben mester kőműves szakvizsgát tett.

  1990-től 2002-ig Ausztriában, előbb Bruckban, majd Bécsben dolgozott. 2002 júniusától főállású egyéni vállalkozó volt. 2017. október 1-jétől nyugdíjas éveit tölti.
  Két fia született: Gábor és János. Gábor szakács lett, János pedig kőművesként már a harmadik generációs építőipari szakember a Schmidt családban.

   

  Az Év Szakembere 2017-ben: Szirtl György idegenforgalmi menedzser, vízépítő technikus, Rajka


  Szirtl György a rajkai Aranykárász Kempinget és az azt üzemeltető Öreghíd Betéti Társaságot 1997-en hozta létre. Ekkoriban a Mosoni-Duna felső pontján semmilyen, a vízi túrázást segítő infrastruktúra nem volt. Itt az évek során sikerült egy kulturált induló állomást kialakítaniuk. Így jött lére az Aranykárász Kemping.

  Először csak sátorozó helyként üzemelt, mára a folyamatos fejlesztések révén teljes szolgáltatást nyújtó idegenforgalmi egységgé vált. A márciustól novemberig üzemelő kempingben bungalók és tetőtéri szobák létesültek, s ezzel megfizethető szálláshelyet tudtak biztosítani az ide látogatóknak, zömében diákoknak. Kilenc faházban és két szobában 46 ággyal rendelkeznek.

  A lakókocsival és lakóautóval érkezőket külön beállóhelyekkel várják. Egy strandolásra is alkalmas, vízre szálló partszakaszon röplabdapályát létesítettek, s 15 évvel ezelőtt beindították a sétahajós szolgáltatásukat.

  Az évek során számos rendezvénynek adtak otthont: térségi ifjúsági találkozóknak, zenei fesztiváloknak, diszkónak, veteránjármű-fesztiválnak. De külügyminiszteri találkozónak és a pozsonyi Magyar Nagykövetség rendezvényeinek is helyet biztosítottak. Az Aranykárász a Kerékpáros Béketúra egyik állomása, valamint a Szigetközi Cross Challenge nevű evezős verseny, különböző vízitúra szakosztályi, önkormányzati rendezvények gyakori helyszíne is. Sőt, a mosonmagyaróvári tűzoltók a vízi mentést is itt gyakorolják.

   

  Moson Vármegye oktatásáért-szakképzéséért 2017. évi díjazottja: Gede Zoltán, a Hunyadi Mátyás Szakgimnázium és Szakiskola nyugalmazott igazgatója  Tizenöt évig igazgatta a mosonmagyaróvári Hunyadi-iskolát az ott 1986 óta tanító Gede Zoltán. A díjazott kisiskolásként még földrajz-történelem szakos tanárként képzelte el magát, aztán mégis mezőgépszerelői, majd a dunaújvárosi főiskolán gépész végzettséget szerzett. Tíz évig dolgozott a Kühne gyárban, emellett műszaki tanári oklevelet szerzett. 1986-ban került a Hunyadi-iskolába, ahol 1996-tól igazgató-helyettesként, 1999-től megbízott igazgatóként, 2000-től intézményvezetőként tevékenykedett.
  Mint mondta, intézményvezetőként egy jól működő iskolát örökölt. Fontosnak tartotta a Mofém-tanműhely modernizálását s az iskola főépületének bővítését. 2006-ban épült meg annak hátsó szárnya, négy éve az utcai épületrész nyert új külsőt.
  – Mosonmagyaróvár leggazdaságosabban működő iskoláját igazgathattam. A szakképzési hozzájárulásoknak köszönhetően sok fejlesztést tudtunk tető alá hozni – mondta. – Az igazgató ugyanakkor egymaga nem elég. Kellenek az olyan ötletgazdag, innovatív kollégák, mint akikkel én dolgozhattam, akik szívesen pályáznak, szerveznek programokat, versenyeket tanórákon kívül is – vallotta a Hunyadit 2014 júniusáig igazgató Gede Zoltán.

   

  A Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület ezúton is sok sikert és további eredményes munkát kíván minden díjazottnak, akik eddigi munkájukkal, eredményeikkel méltán érdemelték ki eme nívós díj odaítélését.

   

   

 • написание пресс-релиза
 • статьи для сайта
 • написание статей
 • новости для сайта
 • написание коммерческого предложения
 • продающий текст
 • копирайтинг
 • копирайтер
 • копирайтеры
 • SEO копирайтинг
 • рерайтинг
 • рекламные кампании в интернете
 • обслуживание сайта
 • биржи статей