• eyelash growth serum
 • Ma 2019. május 27., hétfő, Hella napja van. Holnap Emil és Csanád napja lesz.

  Az 1993-ban alapított VESPER Kft. néhány karton védőkesztyű kereskedésével kezdte meg tevékenységét, ám napjainkban, 25 évvel később már a prémium kategóriás eszközök bevezetésében tölt be úttörő szerepet a munkavédelem területén.

  A családi vállalkozás jó hírneve többek között az ügyfélközpontú hozzáállásnak és a szakmai alázatnak köszönhető.

   

   

   

   

  – Azt a tulajdonosi víziót követjük, miszerint mi nemcsak egy kereskedő cég vagyunk, amely egyéni védőeszközöket értékesít, hanem igazi megoldásokat kínál ügyfelei problémáira, és ezt egyéb fontos szolgáltatásokkal is szeretnénk még kiegészíteni. Többek között a gyors szállítással, területi képviselőinkkel és rugalmas kiszolgálással emeljük a kereskedelmi színvonalat. Küldetésünknek érezzük, hogy a biztonságos és kényelmes munkavégzés érdekében valódi megoldást adjunk minden védőeszköz-igényre. Cégünk célja, hogy olyan elkötelezett ügyfeleket tudhassunk magunkénak, akik maradéktalanul elégedettek együttműködésünkkel és VIP beszállítóként tekintenek ránk – mondta el Lustyik János, a VESPER Kft. ügyvezetője.

   

  A szarvasi székhelyű – de webáruházzal és budapesti telephellyel is rendelkező – vállalkozás 2003 óta foglalkozik a prémium minőségű GUIDE védőkesztyűk, ZEKLER védőszemüvegek és L.BRADOR munkaruhák importálásával, mely azóta a cég fő profiljává vált. A több mint 30 év tapasztalattal, a felhasználók igényei alapján, precíz mérnöki tervezéssel készülő GUIDE munkavédelmi kesztyűk Svédországból érkeznek Magyarországra.

   

  – Mindannyiunknak megvan a saját szakterülete, és minden munka más-más veszélyeket rejt magában. Valaki éles tárgyakkal dolgozik, így neki a szúrás, vágásbiztosság a fontos, valakinek a hidegtől kell óvnia a kezét, másoknak a mártott, vegyszerálló kesztyű a jó választás. A felhasználási területek nagyon különbözőek, de a viselők igénye mégis azonos, függetlenül attól, hogy textilkesztyűt, vagy hőálló hegesztőkesztyűt viselnek, ez pedig nem más, mint a biztonság. Az érzés, hogy a kezünk biztonságban van – fejtette ki Lustyik János.

   

   

   

  A Red Dot dizájndíj egy olyan dizájn tematikájú pályázati rendszerű verseny, melyben a „Red Dot”, a minőség védjegye.  A Red Dot a világ legnagyobb ilyen jellegű versenyének számít, a dizájnerek körében már csak magát a jelölést is Nobel-díjként emlegetik.

   

   

  A GUIDE védőkesztyűk – a PU mártott kesztyűkkel, illetve a CPN vágásbiztos védőkesztyűkkel – többször is el-nyerték ezt a díjat a kiváló minőségnek és a tervezésnek köszönhetően. A szintetikus védőkesztyűk esetében az volt a tervezők célja, hogy egy olyan kesztyűt állítsanak elő, amely kényelmes viseletet nyújt, jó tapadást biztosít, tartós és nem utolsósorban megfelelő védelmet garantál a felhasználók számára.

   

  A GUIDE CPN védőkesztyű védelmet nyújt a vágás és tűszúrás okozta sérülések ellen, olyan úttörő terméknek számít a védőkesztyűk világában, amelynek védettségi szintje messze meghaladja a jelenlegi EN szabványokat. Ugyanakkor a kesztyűk rugalmasak és viselésük kényelmes. A kesztyűket az építőiparban, az iparban, a rendőrségnél és a biztonsági iparban dolgozó felhasználók egyaránt dicsérik.

   

  A GUIDE CPN kesztyűk termékpalettája megoldást nyújt azokra a problémákra, ahol az éles tárgyak vagy tűk által okozott vágások és szúrások valós kockázata áll fenn.

  A megoldás az Alycore nevezetű anyagban rejlik, amely egy sima, rendkívül vékony fémháló, és a kesztyűre történő rétegezése által teszi egyedülállóvá a terméket.

   

  A CPN kesztyűk lenyűgöző eredményeket produkáltak a tesztek során és elismerő visszajelzéseket kaptak a felhasználók köréből Európa-szerte. A gyártó különösen büszke a másodszorra is elnyert Red Dot díjra, ami az innovatív munkának és a kreatív dizájnnak köszönhető. A svéd tervezők szüntelenül folytatják a fejlesztési munkákat – új anyagok, gyártási technikák és az évek alatt felhalmozódott hatalmas tudás viszi őket előre. Mivel úgy tartják, hogy a legfontosabb szerszámunk nem más, mint a kezünk, egy cél lebeg a szemük előtt: a jövőt hordani a kezünkön.

   

  A magas igényeket kielégítő ZEKLER védőszemüvegek szintén Svédországból érkeznek. Az egyetlen módja annak, hogy elkerüljük a szemsérüléseket az, ha munkaidőnk teljes hossza alatt védőszemüveget viselünk. Ehhez szükséges, hogy elégedettek legyünk a szemüvegünkkel, melynek rendelkeznie kell a megfelelő illeszkedéssel, a tökéletes védelemmel és nem utolsó sorban a hozzánk illő stílussal.

   

  – Sajnos minden évben egyre több olyan baleset történik, amely szemsérüléssel jár, és gyakran végzetes, visszafordíthatatlan következménye van. Szeretnénk ezek megelőzésében részt venni. Ennek egyik módja az, hogy stílusos, kiváló védelemmel ellátott szemüveget forgalmazunk. Egyikből következik a másik. Ha elégedettek vagyunk a védőszemüvegünkkel, akkor biztonságban érezhetjük magunkat munka közben! Termékpalettánkból biztosan mindenki megtalálja a munkájához és a stílusához illő legmegfelelőbb védőszemüveget, legyen az akár optikai, hegesztő-, vegyszerálló vagy napszemüveg – osztotta meg lapunkkal Hipszki Noémi ügyvezető-helyettes.

  A képen a világ egyik legkönnyebb munkavédelmi

  szemüvege látható, mindössze 16 gramm

   

  A svéd L.Brador márka ruhái egyszerre ötvözik a munkaruhák tartósságát és a világmárkák stílusát. Úgy lettek kialakítva, hogy bírják a folyamatos munkával járó megpróbáltatásokat, de emellett utcai viseletként is bátran hordhatók legyenek.

   

   

   

  – Mi úgy gondoljuk, hogy minden szakmunkát végző szakember megérdemli, hogy minőségi, stílusos munkaruhában dolgozzon. Ki mondta, hogy egy munkaruha nem lehet divatos? Hogy egy szerelő-overall nem sugallhat profizmust? Felejtsük el a negatív sztereotípiákat! Igenis, lehet stílusos egy szerelő-rövidnadrág, egy munkásing vagy -pulóver. A tervezők gondoltak a hölgyekre is, számukra is tartogatunk meglepetéseket a munkaruhák világából – árulta el az ügyvezető-helyettes.

   

  A 2018-as év különösen nagy jelentőséggel bír a VESPER Kft. életében, hiszen azt vállalták, hogy a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége centenáriumi évének főtámogatói lesznek. Minden eladott GUIDE kesztyű árának 1%-ával hozzájárulnak a szövetség munkájához.

   

  A szarvasi vállalkozás társadalmi felelősségvállalása mögött rejlő filozófiát Lustyik János ekképpen összegezte:

  – A guide kifejezés a vak és gyengénlátó emberek életének is része, hiszen úgy élik mindennapjaikat, hogy segítőik, azaz guide-jaik vannak. A „különbség tapintható” szlogen párhuzamot von a termék és a látássérültek között. Egyrészt hangsúlyozza, hogy a GUIDE kesztyű érezhetően kiemelkedő minőségű, másrészt pedig azt, hogy a vak és gyengénlátó személyeknek az egyik fő információszerzési mód az érzékelés, azaz a tapintás. Megtiszteltetés számunkra, hogy támogathatjuk a centenáriumi év megvalósítását, és egy ilyen nemes cél mellé állhattunk, amely arra törekszik, hogy együtt formáljuk élhetőbbé a világot.

   

   

   

 • написание пресс-релиза
 • статьи для сайта
 • написание статей
 • новости для сайта
 • написание коммерческого предложения
 • продающий текст
 • копирайтинг
 • копирайтер
 • копирайтеры
 • SEO копирайтинг
 • рерайтинг
 • рекламные кампании в интернете
 • обслуживание сайта
 • биржи статей