• eyelash growth serum
 • Ma 2021. április 14., szerda, Tibor napja van. Holnap Anasztázia és Tas napja lesz.

  A Volvo Trucks új típusú szállítási megoldása olyan önvezető elektromos haszongép-járműveken alapul, amelyek hatékonyabb, biztonságosabb és tisztább fuvarozást tesznek lehetővé. Hosszú távú céljuk, hogy a meglévőkhöz képest kiegészítő megoldást nyújtsanak azon cégeknek, amelyeknek rögzített helyű központok között folyamatos szállítási szolgáltatásokra van szükségük.

   

   

  A Föld növekvő népessége és az urbanizáció szükségessé teszi, hogy megoldjuk az olyan környezetvédelmi problémákat, mint a környezetszennyezés, a torlódások és a zajártalom.

   

  Az emelkedő fogyasztás, az e-kereskedem exponenciális növekedése és a járművezetők általános hiánya miatt egyre nagyobb az igény a hatékony szállítási megoldások iránt.

   

  „A fuvarozási ágazat lehetőségei még nincsenek teljes mértékben kihasználva. Minden arra utal, hogy a fuvarozás iránti igény világszerte jelentősen nőni fog a következő évtizedben. Ha fenntartható és hatékony módon szeretnénk kielégíteni ezt az igényt, új megoldásokat kell találnunk. Az áruáramlás rendszerének zökkenőmentes működtetése érdekében a jelenleginél optimálisabb módon kell kihasználnunk a meglévő infrastruktúrát. Az általunk fejlesztett szállítási rendszer fontos kiegészítője lehet a meglévő megoldásoknak, és segíthet megoldani a társadalom, a fuvarozó vállalatok és a szolgáltatásaikat megrendelő ügyfelek számos problémáját” – nyilatkozta Claes Nilsson, a Volvo Trucks elnöke.

   

  A Volvo Trucks jövőbeni szállítási megoldását az olyan rendszeres és ismétlődő műveletekhez szánják, amelyek nagy mennyiségű áru viszonylag rövid távolságon és nagyfokú pontossággal történő szállítását igénylik. Erre jó példa a logisztikai központok közötti szállítás, de természetesen más esetek is megfelelhetnek ezeknek a feltételeknek.

   

   

  „Rendszerünk annak a fejlett logisztikai megoldásnak a kiterjesztéseként fogható fel, amelyet ma már számos ágazat alkalmaz.

  Mivel olyan önvezető járműveket használunk, amelyek nem bocsátanak ki káros anyagot és zajt, ezért éjszaka és nappal is bevethetők.

  Megoldásunk a meglévő közlekedési infrastruktúrát és áruszállító egységeket használja, ezzel megkönnyíti a költségek visszanyerését, és lehetővé teszi az integrációt a meglévő műveletekbe” – fejtette ki Mikael Karlsson, a Volvo Trucks Önvezető Megoldások részlegének alelnöke.

   

   

   

  A szállítást önvezető, egymáshoz és egy felhőszolgáltatáshoz, valamint egy szállításvezérlési központhoz kapcsolódó elektromos járművek bonyolítják. Ezek a járművek olyan kifinomult rendszerekkel vannak ellátva, amelyek biztosítják az önvezetés képességét. Úgy vannak megtervezve, hogy centiméteres pontossággal meg tudják határozni aktuális helyzetüket, részletesen tudják figyelni és elemezni a közlekedés többi szereplőjének viselkedését és az eseményeket, illetve nagyfokú pontossággal tudnak ezekre reagálni.

   

  A szállításvezérlési központ folyamatosan felügyeli a szállítási folyamat állapotát, és pontosan követi mindegyik jármű pozícióját, az akkumulátorok töltöttségét, a szállítmányt, a szervizelési igényeket és számos más paramétert. Ugyanúgy, mint a gyártásipari műveletekben, a gyorsaságot és a folyamatokat az adott műveletekre szabják, így elkerülhető a felesleges várakozás és növelhető a fuvarozás pontossága. Minimalizálni lehet a hulladékokat, és növelni lehet a rendelkezésre állást. Az ugyanazon az útvonalon haladó járművekkel biztosítani lehet az optimális áruáramlást.

   

  A közeljövőben a Volvo Trucks szállítási megoldását válogatott ügyfelek közreműködésével priorizált alkalmazási területeken fejlesztik tovább.

   

   

 • написание пресс-релиза
 • статьи для сайта
 • написание статей
 • новости для сайта
 • написание коммерческого предложения
 • продающий текст
 • копирайтинг
 • копирайтер
 • копирайтеры
 • SEO копирайтинг
 • рерайтинг
 • рекламные кампании в интернете
 • обслуживание сайта
 • биржи статей